Felnőtt túra alsókesztyű, merinó gyapjú - MT500

4 990 Ft

8555763

Tapasztalt túrázók tervezték, a merinó gyapjú puha alsókesztyű plusz meleget biztosít hideg időben.

A kapacitív alsókesztyű 86%-os merinó gyapjútartalma 3 °C-kal nagyobb hőérzetet biztosít. A szálak átmérője 18,5 mikron, csökkenti az irritációt.

Szín:

Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Anyagsűrűség 190 g/m2 és 86%-ban merinó gyapjúból készült.

Hatékonyság

A kesztyű levétele nélkül használhatod az okostelefonodat

Kopásállóság

A gyapjúszálat egy poliamidszál veszi körbe, ez optimalizálja a kopásállóságot.

Rugalmas anyag

Elasztánt tartalmaz

Légáteresztés

A selyem anyag kivezeti a vízgőzt, így száraz marad a kezed.

Leírás

Mit jelent a kesztyű esetében a kézügyesség?

A kesztyű kézügyessége az a tulajdonság, hogy hogyan tudod benne kényelmesen mozgatni a tárgyakat. Kesztyűinket laboratóriumban, 1-5-ös skálán osztályoztuk. Minél közelebb vagyunk az 5-ös számhoz, annál jobban lehet a tárgyakat mozgatni a kesztyűben, annál inkább olyan, mintha ezt puszta kézzel tennénk. Azt is tesztelték, hogy mennyire könnyen lehet a kesztyűben lehúzni a cipzárt.

Melegítő hatás

Az alsókesztyűt sima kesztyű alatt viselve 3 °C-kal nagyobb hőérzetet biztosít. Igazodik a környezeti hőmérséklethez, melyet a tesztelők 100%-a elfogadhatónak talált.
A nagyobb védelem érdekében javasoljuk, hogy a kesztyű alatt viseld ezt az alsókesztyűt.

Hogy állapítják meg a használati hőmérsékletet?

Minden kesztyűt fűtött próbababa kezén, laboratóriumban tesztelünk, hogy megállapítsuk melegítő képességét és a minimum használati hőmérsékletet.
Az ajánlott használati hőmérséklet és a komfortzóna maximum értékének meghatározását 23 tesztelő, gyaloglási közben, 5 és -20 °C között, 10 km/h sebességű szélben végezte. Ezek a hőmérsékletek kizárólag gyaloglás közben érvényesek.

Hogyan védd a kezedet a hidegtől?

A több réteg egymásra helyezésének elvét alkalmazva optimális hőtartást biztosíthatsz a kezednek. Ha alsókesztyűt veszel a kesztyű alá, több légréteg alakul ki a kezed körül, így hatékonyan véd a hidegtől. Ehhez fontos, hogy inkább nagyobb kesztyűt válassz, hogy az ujjaid ne legyenek összenyomva. A kompresszió lassítja a vérkeringést az ujjakban, ezért nem tart melegen a kesztyű.

Hogyan maradjon meleg a kezünk a megfelelő ruházat viselésével?

A test mozgás közben hőt termel, melyet a ruházat hőszigetelő hatása révén megtart. Ha ez utóbbi nem megfelelő, akkor a test kihűl, lassul a végtagok (kezek) vérkeringése azért, hogy melegen tartsa a mellkast. A ruházat szerepet játszik a kezek melegen tartásában.

A gyapjú származása

Kizárólag olyan dél-afrikai gazdaságokból származó merinó gyapjút használunk, ahol nem alkalmazzák a mulesing technikát.
Partneri kapcsolatot alakítottunk ki egy állattenyésztő csoporttal (Konsortium Merino) azért, hogy garantálni tudjuk a környezet és az állatjólét tiszteletben tartását. Így teljes nyomonkövethetőséggel tudjuk biztosítani a gyapjú eredetét.

Még több információ:

Hogyan tisztítsd a merinó gyapjú kesztyűt?

Javasoljuk, hogy mosógépben, 30 °C-on, normál programon mosd ki, használj folyékony mosószert.
Száraz helyen szárítsd meg, de ne helyezd hőforrásra! Ez megrongálhatja az anyagot és eldeformálódik. Ne tedd szárítógépbe!
Bővebb információ:

FIGYELEM:

Az alsókesztyű nem véd a vírusok vagy mikróbák terjedésétől.

Súly

3XS/2XS : 0.03 kg
XS/S : 0.028 kg
M/L : 0.032 kg
XL/2XL : 0.034 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 86% Gyapjú, 10% Poliamid, 4% Elasztán Betét 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán Tapasz 48% Polibutilén-tereftalát, 45% Polietilén-tereftalát (PET), 7% Elasztán

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Sífutás, túrasí, nordic walking, sportgyaloglás

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...