Felnőtt térdrögzítő, R500, fekete

11 990 Ft

8796391

A Strong 500 térdtartó ajánlott a sportolás újrakezdéséhez enyhe rándulás után vagy gyenge ínszalagok esetén. A csomag 1 db terméket tartalmaz.

Kompressziós, blokkolt kötése megerősített tartást biztosít a térdnek csökkentve az instabilitás érzetét. Az oldalsó merevítések és a térdkalács-tartó gyűrű stabilizálják az ízületeket.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartás

Tartását a kötött anyag, az oldalsó merevítések és a szorítópántok biztosítják.

Kényelem

Kényelmes, a térd formájához igazodó, kompressziós anyag.

Jó tartás

A szorítópánt biztosítja, hogy a helyén maradjon sportolás közben.

Leírás

Miért válaszd ezt a térdtartót?

Ennek a térdtartónak a viselése ajánlott a térd instabilitásakor vagy amiatt érzett félelem esetén, hogy megkönnyítse a sportolás újrakezdését enyhe rándulás után (szalagnyúlás szakadás nélkül).
Csökkenti a térdszalag gyengesége és a térd instabilitása miatt fellépő "lötyögő" érzést. Kompressziós, blokkolt kötése megerősített tartást biztosít a térdnek csökkentve az instabilitás érzetét.

Mi az az ínrándulás?

A térdrándulás a térd egy vagy több ínszalagjának megnyúlását vagy szakadását jelenti: a belső oldalszalagét, a külső oldalszalagét, az elülső keresztszalagét és a hátsó keresztszalagét. Enyhe rándulásról beszélünk, ha a szalagok megnyúltak. Közepes a rándulás, ha egy vagy több szalag részlegesen elszakadt. Súlyos rándulásról van szó, ha a kereszt- vagy oldalszalagok valamelyike teljesen elszakadt.

Milyen méretű térdvédőt válasszak?

Mérd meg a combod kerületét a térdkalácsod felett 8 cm-rel. A mért érték alapján válaszd ki a számodra megfelelő méretet: 1-es méret: 36 - 39 cm
2-es méret: 39 - 43 cm
3-as méret: 43 - 47 cm
4-es méret: 47 - 51 cm.

Miért védd a térdedet?

A térd egy fontos, sportolás közben fokozott igénybevételnek kitett ízület. Ütéscsillapító és stabilizáló szerepet tölt be, és jelentős erőhatásokat kell elviselnie, különösen futás, ugrás, érkezés és irányváltás során. A síelés közben történő esés különösen kockázatos a térd számára.

Tudtad, hogy a TARMAK termékeket valós körülmények között, játék közben is teszteljük?

A TARMAK tervezőcsapatának székhelye Franciaország északi részén található. Folyamatosan a termékek fejlesztésén dolgoznak, hogy kielégítsék a sportolók igényeit. Minden termékünket sportolókkal, valós körülmények között, több hétig teszteljük és vásárlói vélemények alapján fejlesztjük.

Súly

0.18 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz, melegtől védett helyen tárolandó.Az öntapadó részeket a rugalmas pántra rögzítsd, így megóvhatod a kötött anyagot a korai elhasználódástól!

Használatra vonatkozó korlátozások

Gyógyászati segédeszköz. Lásd a mellékelt tájékoztatót. Latexet tartalmaz.

Tesztek

A termék magas minőségét laboratóriumi tesztek (mosás, színvesztés, kopás) segítségével igazoljuk.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...