Felnőtt teniszütő, TECNIFIBRE T-FIGHT 280 ISOFLEX, húrozás nélkül, 280 g, fehér

89 990 Ft

Haladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett jól kontrollálható és irányítható ütő. Húr nélkül kapható.

Ez a teniszütő tökéletes egyensúlyt kínál az ütőerő, a labdakontroll és a kezelhetőség között, hogy jól teljesíts a pályán!

Szín:

Fehér / Fekete / Kék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Pontosság

RSL Section és Isoflex technológia a dinamikus labdakonroll érdekében.

Teljesítmény

16x19-es húrképlet, 645 cm²-es húrfelület az erőteljes ütésekhez.

Kezelhetőség

280 g és közepes inerciaérték a jó kezelhetőség érdekében.

Technikai információ

Súly (húrozás nélkül)

280 gramm

Súly: A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

33, cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület:

645 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

RA

70 Ra

Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

Inercia (húrozás nélkül)

SW = 273

Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

Húrképlet

16 x 19

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

RSL Section

Az innovatív RS Section technológia része egy R alakú, 5 oldalú anyag, amely stabilizálja a keretet az ütés pillanatában.

Isoflex technológia

Isoflex technológia: Fejlődő merevség a teljes kereten és az egyes húrokhoz kapcsolódóan is, a húrfelület egységesítése érdekében, hogy növeljük a toleranciát és a stabilitást.

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne tedd ki jelentős hőmérsékletváltozásnak.

Vélemények

Betöltés...