Felnőtt teniszütő Head Speed Touch 270, fekete, fehér

38 990 Ft

Középhaladó szintű teniszezők számára tervezett sokoldalú, erőteljes és jól kezelhető ütő.

A Head Speed Touch 270 teniszütő jól kezelhető és hozzájárul az erőteljes ütésekhez. A modern design mellett a Graphene Touch technológiája javítja a rugalmasságát és páratlan játékélményt nyújt.

Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Teljesítmény

660 cm²-es ütőfeje és 16x19 húrképlete erőteljes ütéseket tesz lehetővé.

Rugalmasság

Megnövelt ütőfelülete révén toleráns az ütési hibákkal szemben.

Kényelem

A Graphene Touch technológia javítja az ütő rugalmasságát és páratlan játékélményt nyújt.

Technikai információ

Súly (húrozás nélkül)

270 gramm

Súly: A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

34, cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület

660 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Húrképlet

16 x 19

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Szekció

Szekció (mm-ben): 23,5/26/21

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól!

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek