Felnőtt teniszütő Head MX Spark Elite, kék

22 990 Ft

Kezdő játékosok számára, akiknek könnyű ütőre van szükségük.

A Head MX Spark Elite könnyű és nagyon jól irányítható ütő. Nagy húrfelület az erőteljes ütésekhez. Kiváló ütő kezdőknek.

Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Könnyű kezelés

Kis súlyú (265 g), könnyen kezelhető teniszütő.

Rugalmasság

660 cm²-es feje ideális ütőfelületet biztosít.

Teljesítmény

Egyensúlyi pontja 33,5 cm-nél van. 660 cm²-es ütőfelülete kellő ütőerőt biztosít.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Metallix technológia

Speciálisan megtervezett kristályos fémötvözet, amely a hagyományos fémnél 1000-szer kisebb szemcsékből készül, hogy erősebb anyagot hozzon létre. Az eredmény egy sokkal könnyebb, strapabíróbb és erősebb ütő.

Súly (húrozás nélkül)

265 g
Súly : A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly

33,5, cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület:

660 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Húrképlet

16x19

Húrképlet : a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Vastagság

22 mm

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól!

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK