Felnőtt teniszütő Evo Drive 115

54 990 Ft

Középhaladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett erőteljes és kényelmes ütő.

742 cm2-es ütőfelületével az új Babolat Evo Drive 115 nagyon toleráns. Megkönnyíti a jó teljesítmény elérését és kiváló kényelmet biztosít az ütéseknél: mindez nem több mint 240 g.

Szín:

Kék / Fehér / Szürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmasság

A 742 cm²-es húrfelület csökkenti a pontatlan ütések számát.

Könnyű súly

240 g-os tömege révén egy nagyon könnyű ütő.

Rezgéscsillapítás

Új rezgéscsillapító SWX Evo Feel technológia a páratlan kényelem érdekében.

Teljesítmény

Nyitottabb húrképlet a nagyobb teljesítményhez.

Könnyű kezelés

Javított kezelhetőség a kevésbé fejnehéz kiegyensúlyozás által (340 mm).

Leírás

Súly (húrozás nélkül)

240 g
Súly : A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

34 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület:

742 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

Húrképlet

16 x 17

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

SWX Evo Feel

Az új SMAC technológia a keret 3 legfontosabb pontján található a hatékonyabb rezgéscsökkentés érdekében.

grip

Syntec Evo grip a kényelmesebb fogáshoz.

Összetétel és minőségmegőrzés

Tárolási tanácsok

Ne tedd ki az ütőt nagy hőingadozásnak!

Vélemények

Betöltés...