Felnőtt sznorkel szett, uszonnyal - Easybreath 500

15 990 Ft

8646025

Easybreath búvármaszk és SNK 520-as uszony sznorkelinghez, összeillő színekben. Könnyedén szállítható szett tengerparti nyaraláshoz.

Easybreath búvármaszkból és egy pár sznorkeling uszonyból álló szett, a szállítást megkönnyítő táskában. Ez a búvárszett tökéletes választás felszíni búvárkodást kedvelőknek.

Szín:

Kék / Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

A természetes légzés elősegítése

Teljes arcot fedő, nem párásodó maszk levegőkeringetéssel.Légzés orron és szájon

Egyszerű használat

A kisméretű penge révén az uszony könnyebben bejut a vízbe a víz felszínéről.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Víz- és porállóság

A „Dry-top” rendszerű búvármaszk felülről megakadályozza a víz beszivárgását.

Leírás

Az Easybreath búvármaszk ellenőrzése használat előtt

Minden használat előtt ellenőrizd az Easybreath búvármaszkot, különösen a gyerekekét:
- Vedd a légzőcsövet a kezedbe, és mozgasd balról jobbra. A golyónak követnie kell a mozgást.
- Ellenőrizd a tömítés állapotát és az elhelyezkedését.
- Ellenőrizd a szelepeket, hogy nincsenek-e deformálva és megfelelően legyenek rögzítve.
- A szoknyának tökéletesen illeszkednie kell a maszkhoz.
- Soha ne használd a maszkot légzőcső nélkül!

Mi a teendő párásodás esetén?

Ha a maszk lencséje elkezd párásodni, ismételd meg a fent leírt 4 lépést, állítsd be megfelelően az Easybreath maszkot, és ellenőrizd, hogy a maszk mérete megfelelő-e az arcodhoz. Ha a probléma továbbra is fennáll, ne használd a maszkot, és fordulj a legközelebbi Decathlon áruház szakértőihez.

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Egy légzőcsövön át lélegezni összetettebb, mint egyszerűen csak úszni. Ha fáradtnak érzed magad, légszomjad van vagy szédülsz, vedd le a maszkot és menj ki a vízből! A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

Mekkora az Easybreath maszk mérete a szettben?

Ha az uszony mérete 36/37 vagy 40/41, a maszk mérete S/M-es. 42/43 és 46/47-es méretű uszony esetén a maszk mérete M/L-es. Az arc 90%-át befedő Easybreath búvármaszk 3 méretben kapható.
Az XS-es méret 6-10 éves gyerekeknek megfelelő.
10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő.

Mi az Easybreath?

Az Easybreath egy Decathlon által kifejlesztett teljes arcot takaró sznorkeling maszk. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. Egy innovatív rendszert is kapott: a „Dry-top-release” kialakítást. Többé semmi nem gátolja a légzést, még egy hullámban sem!

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belesejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Lehet az Easybreath maszkkal búvárkodni?

A gyerek Easybreath maszk nem alkalmas búvárkodáshoz! Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. Ezzel szemben szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

Az Easybreath maszk kiváló választás azoknak, akik nem szívesen vennének a szájukba egy légzőcsövet vagy nem merülnének mélyre. Az Easybreath sznorkeling maszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez. Természetes légzést biztosít orron és szájon át, valamint széles látómezővel rendelkezik.

Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Mire ügyeljek az Easybreath 500 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 500 búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek.
Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8520085.

Uszony

A búváruszony papucsa lehet zárt vagy készülhet nyitott sarokkal. Ez utóbbinál a méret pánttal szabályozható és beállítható.
Az uszony lapos, pengének nevezett része rövid, ezért hatékony tempózást biztosít.Ötlet: A két búváruszony egymáshoz kapcsolható (a rögzítő klipsz közvetlenül a lábujjak előtt helyezkedik el) a könnyebb szállítás érdekében.

A szett méretei (42/43-as méret esetén)

Hosszúság: 53 cm.

Szélesség: 21 cm.Vastagság: 20 cm.

Súly

36/37 : 1.203 kg
38/39 : 1.26 kg
40/41 : 1.318 kg
42/43 : 1.415 kg
44/45 : 1.49 kg
46/47 : 1.593 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fém szerkezet 55% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS), 45% Polipropilén Csomagolás 100% Polietilén-tereftalát (PET) Perem 100% Szilikon Keret 100% Polipropilén Légzőcső 100% PC-ABS Lencse 100% PC-ABS

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A papírzsebkendők és a szilikontartalmú papír törlőkendők megkarcolhatják a lencse felületét, ezért kerüld ezek használatát. Ne használj tisztítószert, fertőtlenítőszert vagy acetont a lencse törléséhez. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

Használati utasítás

A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

Vélemények

Betöltés...