Felnőtt rövidnadrág VIRALTO ZIP, cipzáras zsebekkel, tengerészkék

4 990 Ft

A mérnökeink által tervezett VIRALTO ZIP rövidnadrág ideális heti 3 alkalommal történő használatra, edzésre és mérkőzésre.

A strapabíró, két cipzáras zsebbel rendelkező, szabad mozgást biztosító VIRALTO ZIP rövidnadrágot azért alkottuk meg, hogy könnyebb legyen a futás és a mozdulatok kivitelezése.

Szín: Tengerészkék / Kék
Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Szabad mozgás

Speciális, futballhoz ideális szabása zavartalan mozgást biztosít.

Zsebek

2 cipzáras zseb a kulcs, a síp és a stopper tárolásához.

Vízlepergetés

Szövetén nem szivárog át a víz, gyorsan megszárad.

Tartós használat

Ellenáll a rendszeres használatnak (heti 2-3 alkalom) és kopásnak.

Jó tartás

Gumírozott dereka és szorítózsinórja miatt nem csúszik le.

Könnyű súly

Könnyű és kényelmes rövidnadrág! 170 g az L-es méret.

Izzadság-elvezetés

Anyaga elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad.

Könnyű karbantartás

Kifordítva, 30°C-on, felhúzott cipzárral mosható.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

VIRALTO, A KÉNYELMES ÉS RUGALMAS KIPSTA KOLLEKCIÓ

A VIRALTO kollekció férfiak, nők és gyerekek számára is tartalmaz termékeket. Tökéletes választás intenzív használatra egyesületi játékosoknak és amatőr labdarúgóknak is. A VIRALTO termékcsaládot a kényelem, a szabad mozgást biztosító szabásvonal és sokoldalúság jellemzi. Azoknak a játékosoknak készült, akik a szép játék, a pontos passzok és a tökéletes labdavezetés megszállotjai és azoknak, akik egyszerűen csak szeretik a szép dolgokat. A futball művészetét.

VIRALTO ZIP rövidnadrág

Tervezőcsapatunk megfigyelte a labdarúgók játékát a pályán, így alkotta meg ezt a rövidnadrágot. A technikai tulajdonságai mellett, amik kényelmessé teszik ezt a nadrágot, könnyedsége is magával ragad. További előnye ennek a rövidnadrágnak a 2 cipzáras zsebe, amibe a játékosok vagy a játékvezetők a személyes tárgyaikat tehetik. (kulcs, síp, stopper, stb. ).

GONDOSAN VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐK A KÉNYELMED ÉRDEKÉBEN!

Tudjuk, hogy egy igazán kifinomult és igényes játékos vagy, ezért gondosan válogattuk ki az összetevőket, amelyek a szabad mozgás élményét nyújtják. 12% elasztán tartalma rugalmassá teszi, megkönnyítve a futást és a bravúros mozdulatokat! Megkönnyíti az izzadság kivezetését és a gyors száradást a kényelemérzet érdekében. VIRALTO, kényelem a mozgáshoz!

KIPSTA TERVEZÉSI ÉS MÉRNÖKI KÖZPONT, FRANCIA SZAKTUDÁS

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a VIRALTO termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 100% Poliészter Zseb 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne hagyd nedvesen egy zárt táskában. Kifordítva, 30°C-on gépben mosható. Nem vasalható.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
2,99 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: A
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet