Felnőtt padelütő - Drop Shot Explorer Pro 5.0 Lucas Campagnolo

89 990 Ft

Lucas Campagnolo Drop Shot Explorer Pro 5.0 ütője maximális labdakontrollt biztosít képzett játékosok számára, ezáltal nagyon precíz ütéseket tesz lehetővé.

Kerek formája és alacsony súlypontja által jó labdakontrollt nyújtó, nagy toleranciájú ütő. A karbon 12K és a félkemény EVA Pro hab megnöveli az ütések erejét. 360-385 Súly:

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Irányítás

Kerek forma, Smart Holes System és széles sweet spot.

Pörgetés

Továbbfejlesztett pörgetési képesség az érdes 3D (rombusz) felület által.

Teljesítmény

Nagy ütőerő a karbon 12k-nak és a Pro High Density EVA habnak köszönhetően.

Rezgéscsillapítás

Kiváló rezgéscsillapítás a Cork Cushion Gripnek és Silicone Grip Channelnek köszönhetően.

Könnyű kezelés

Közepes/nagy súly (360-380 g), nyélnehéz kialakítás

Technikai információ

Játékszint :haladó vagy profi

A Drop Shot Explorer Pro 5.0 2023-at olyan haladó és profi játékosonak tervezték, akik támadó stílusú játékot játszanak. ( A sweet spot, a labdaérintés minősége és az ütőérzékelés optimális.) Tökéletesen megfelel a legigényesebb játékosok elvárásainak.

Játékstílus: univerzális - védekező

Az enyhén magasan elhelyezett, megnövelt sweet spot extra erőt biztosít a gyors labdamenetekhez, ugyanakkor megfelelő labdakontrollt biztosít, amire egy magasszintű játékosnak szüksége van a precíz ütésekhez és a védekezés során.

Súly: 360 -385 g.

Az egyensúlyhoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Ezzel szemben minél könnyebb az ütő, annál kezelhetőbb lesz, ugyanakkor kevesebb energiát ad át a labdának.

Külső anyag : - Carbon 12K:

Kétirányú szénszálas szövet (12000 szálból álló réteg). A szálak mennyiségének köszönhetően az anyag rugalmasabb, ezáltal kiváló labdaérintéseket biztosít és nagyon ellenálló.

Vélemények

Betöltés...