Felnőtt judo és aikido ruha, 100-as

17 990 Ft

8546429

Kezdőknek, a judoval való ismerkedéshez. Öv nélkül kapható.

Könnyű és strapabíró ruha, a judoval való ismerkedéshez. Elegáns, a felhasználók körében népszerű stílus! Öv nélkül kapható.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szakítószilárdság

350 g/m² grammsúlyú anyaga ellenáll a húzásoknak, fogásoknak.

Szabad mozgás

A vállaknál bővebb szabású, ezért szabad mozgást tesz lehetővé.

Egyszerű használat

Sajátítsd el könnyedén a fogásokat az egyszerűen megragadható gallérral.

Leírás

Szövetsűrűség és összetétel: Elmeséljük

A ruha vastagságát és a súlyát g/m2-ben szokták megadni. Ez a grammsúly. A judohoz strapabíró ruhára van szükség, mely nem mozdul el a fogások közben és a mosást is jól bírja. Ezért választottunk 65% poliésztert és 35% pamutot tartalmazó anyagot: jól bírja a húzást és mosást. 350 g/m² sűrűségének köszönhetően ideális kezdőknek.

A nyakrész kialakítása judohoz ideális:

A judo fogásokat alkalmazó küzdősport: az ellenfelet a ruhájánál fogva a földre kell kényszeríteni és mozdulatlanná kell tenni. Hogy kényelmesebbé tegyük az edzéseket, széles gallérral láttuk el. Így könnyebb megragadni a gallért.
A gallér eleje ívelt, a ruha így elegánsabb és könnyebben tárolható. Az eredmény: a kabát követi a mozdulatokat és természetesen áll.

Bemutatjuk a 100-as judo ruha tervezését:

Nem szorít, ideális a judoval való ismerkedéshez: az ujjak hossza, a derékban szűkített, a vállaknál bővebb szabása szabad mozgást biztosít. És a nadrág? A térdeknél megerősítésekkel, a talajon történő küzdelemhez. Gumírozott derekának köszönhetően könnyen felvehető.

ENRIQUE, AZ OUTSHOCK TERMÉKMENEDZSERE BESZÉL A JUDO ELŐNYEIRŐL:

„Korábban karatéztam, de egy dolog mindig lenyűgözött a judoban: az erő és a rugalmasság, mely egyszerre jellemzi. Elegáns sport, melyet élvezet nézni. A dojo sokkal többet jelent, mint egy sportterem: önismeretre tanít, ami a falain túl is jól jön. Ezt a pontosságot és értékrendet találtam meg az Outshocknál, melyet szeretnék a judo ruháinkon keresztül közvetíteni.

Hogyan válaszd ki a méretet?

A ruha méretét a testmagasság alapján kell kiválasztani! A kimonok mérete 160-200 cm között van. Javasoljuk, hogy válassz a testmagasságodnál 5 cm-rel nagyobb ruhát! 174 cm-es testmagasság esetén 180 cm-eset válassz!

Hogyan tisztítsd a ruhát?

A ruhát minden használat után ajánlott kiszellőztetni! Hogy megőrizze fehér színét, minden használat után ajánlott kimosni. Tanácsunk? Első alkalommal hideg vízzel mosd ki! Szabad levegőn szárítandó, javasoljuk, hogy ne tedd szárítógépbe!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag - felső rész 65% Polietilén-tereftalát (PET), 35% Pamut Fő anyag - alsó rész 65% Polietilén-tereftalát (PET), 35% Pamut

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 150°C-on

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Felnőtt judo és aikido ruha, 100-as
Felnőtt judo és aikido ruha, 100-as

Vélemények

Betöltés...