Felnőtt görkorcsolya -FIT100

21 990 Ft

8614734

A görkorcsolyázás megtanulásához és alkalmankénti görkorizáshoz ideális választás. Tanulj meg gurulni, megfordulni, fékezni a legnagyobb biztonságban.

Kényelmes, jó tartást és gurulási élményt biztosító görkorcsolya azoknak, akik készen állnak az új kalandokra kerekeken gurulva!

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

Lábaid el lesznek kényeztetve: félmerev cipő, 3D hálós anyag és habszivacs.

Kiváló menetélmény

76 mm-es 80A kerekek és ABEC 5 csapágyak a biztos guruláshoz.

Jól tart

Merev felsőrész, műanyag csat, tépőzár és fűző a lábfejnél.

Sokoldalúság

80 mm-es kerekekkel kompatibilis műanyag sínrendszer. Bal lábra szerelhető fék.

Leírás

Kinek a számára készült?

Most ismerkedsz a görkorcsolyázással, vagy alkalomszerűen görkorcsolyázol? Jó ár-érték arány mellett kényelmes és biztonságos görkorcsolyát keresel? Mi létrehoztuk a családi görkorcsolyázáshoz tervezett Fit100-as modellt.

Hogyan biztosítható a kényelmes viselet és a jó tartás?

Félkemény felsőrész 3D mesh anyaggal kombinálva a kényelmes viselethez és a belső páratartalom csökkentéséhez. Új kényelmi habszivacs és ütéscsillapító sarokrész a kellemes guruláshoz. Merev és magas „cuff” (a szár felső része) a boka megfelelő rögzítéséhez. Mindehhez egy hármas fűzőrendszerhez társul (fűző, megerősített műanyag csat és rögzítőpánt) a boka kedvező megtartásához.

Kell-e választani a gördülés minősége és a kezelhetőség között?

Nem, az Oxeloval nem. A 76 mm-es kerekekkel és ABEC5 csapágyakkal kialakított FIT100 görkorcsolya kezdők számára készült és jó minőségű gördülést biztosít.
A műanyag sínrendszerhez társított puha kerekek (80A) jó összhangot teremtenek tolerancia és rezgéselnyelés között. A sínrendszerre 80 mm-es kerekek is felszerelhetők.

Hogyan végezhető a görkorcsolya javítása/karbantartása?

A Decathlon áruházak görkorcsolya részlegén, az internetes honlapon vagy a műhelyszolgáltatásoknál kapható alkatrészek segítségével javítsd meg a görkorcsolyáját vagy cseréld ki az alkatrészeit. Cserélhető alkatrészek: 76 vagy 80 mm-es kerekek, ABEC 5 csapágyak (vagy ennél magasabb számozásúak a gördülési minőség növeléséhez). A fékbetétek jobb és bal oldalra is felszerelhetők.

Hogyan hosszabbítható meg a görkorcsolya élettartama?

Gyakori a görkorcsolyák kerekeinek egymás közötti megcserélése, tekintve, hogy a kerekek ferdén kopnak, így az elhasználódás mértéke a két oldalon eltérő. Mi ennek az oka? Sokszor befelé dőlt lábbal korcsolyázunk, hogy meglökjük magunkat, forduljunk vagy még inkább, hogy elinduljunk. A gyors elhasználódás megakadályozása érdekében olykor érdemes egymással megcserélni (párban) a kerekeket.

Mekkora súllyal terhelhető a FIT100 Oxelo görkorcsolya?

A görkorcsolya megfelel az EN 13843 szabvány A osztályának (felnőtt görkorcsolya). Ez a szabvány a 20 -100 kg (testtömeg) teherbírású „Gördülő sporteszközök – Egysoros görkorcsolyák” esetén alkalmazandó. A felhasználókat esetlegesen érintő baleseti kockázatok csökkentése érdekében az európai szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszerekre, jelölésekre és a gyártó által kötelezően feltüntetendő információkra vonatkozó előírásokat.

Mekkora az Oxelo FIT100 görkorcsolya súlya?

2,5 kg a 43-as méret esetén (egy pár).

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztekkel eleget teszünk az európai szabványok használatra vonatkozó előírásainak, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

2 év, kivéve a használatból eredő kopást (fékbetétek, kerekek és csapágyak).

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

ILS cipő 100% Polipropilén ILS szár 100% Polipropilén Felsőrész 95% Polietilén-tereftalát (PET), 5% Poliuretán Kerekek 50% Poliuretán, 50% Polipropilén Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET) Alsó rész 100% Hőre lágyuló poliuretán Csatok 50% Poliamid 6.6, 40% Hőre lágyuló poliuretán, 10% Rozsdamentes acél

Tárolási tanácsok

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Használatra vonatkozó korlátozások

GÖRHOKIZÁSHOZ ÉS AGRESSZÍV GÖRKORCSOLYÁZÁSHOZ NEM AJÁNLOTT!

Képek

Felnőtt görkorcsolya -FIT100
Felnőtt görkorcsolya -FIT100
Felnőtt görkorcsolya -FIT100
Felnőtt görkorcsolya -FIT100
Felnőtt görkorcsolya -FIT100

Vélemények

Betöltés...