Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke

29 990 Ft

Gyakorláshoz vagy a város felfedezéséhez görkorcsolyával. Kényelmes és jó teljesítményt ad a guruláshoz.

Kényelmes és minőségi gördülésre vágysz? A Fit500 csak rád vár, hogy együtt rójátok a kilométereket.

Szín: Szürke
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Kényelem

Félpuha, 3D mesh cipő, szivacsos kényelmi zónák, ütéscsillapító sarokbetét.

Kiváló menetélmény

80 mm-es 80A keménységű kerekek, ABEC 7 csapágyak: kényelem és jó gördülés.

Jól tart

Merev felsőrész, műanyag csat, tépőzár és fűző a lábfejnél.

Sokoldalúság

Alumínium sin 84 mm-es kerekekkel. Bal lábra szerelhető fék.

KÉPEK

Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke
Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke
Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke
Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke
Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke
Női fitnesz görkorcsolya FIT500, szürke

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Hogyan biztosítható a kényelmes viselet és a jó tartás?

Félkemény felsőrész 3D mesh anyaggal kombinálva a kényelmes viselethez és a belső páratartalom csökkentéséhez. Új kényelmi habszivacs és ütéscsillapító sarokrész a kellemes guruláshoz. Merev és magas „cuff” (a szár felső része) a boka megfelelő rögzítéséhez. Mindehhez egy hármas fűzőrendszerhez társul (fűző, megerősített műanyag csat és rögzítőpánt) a boka kedvező megtartásához.

Kell-e választani gördülésminőség és kezelhetőség között?

Nem, az Oxeloval nem. A FIT500 görkorcsolya nagyon jó gördülési minőséget nyújt az alumínium sínrendszernek (az alumínium sín merevebb, mint a műanyag, és jól visszaadja a korcsolyázásba fektetett energiát), az ABEC 7 csapágyaknak és az új, 80 mm-es (80A keménység) gumikerekeknek köszönhetően.
Az alumínium sín és a 80 mm-es gumikerék társítása nagyon jó lendületvételt és kitűnő gördülésminőséget eredményez.
A sínre 84 mm-es kerekek is felszerelhetők.

Hogyan végezhető a görkorcsolya javítása/karbantartása?

A Decathlon áruházak görkorcsolya részlegén, az internetes honlapon vagy a műhelyszolgáltatásoknál kapható alkatrészek segítségével javítsd meg a görkorcsolyáját vagy cseréld ki az alkatrészeit. Cserélhető alkatrészek: 80 mm-es 80A vagy 84A kerekek, ABEC 7 vagy ABEC 9 csapágyak. A fékbetétek jobb és bal oldalra is felszerelhetők.

Hogyan hosszabbítható meg a görkorcsolya élettartama?

A görkorcsolya élettartamának növelése érdekben, szereld le, szárítsd meg és egy száraz ronggyal zsírtalanítsd a csapágyakat, ha előtte vízzel borított, poros vagy homokos talajon gurultál. Az erre vonatkozó tanácsok és oktatóanyag a youtube csatornánkon található: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hogyan növelhető a kerekek élettartama?

Gyakori a görkorcsolyák kerekeinek egymás közötti megcserélése, tekintve, hogy a kerekek ferdén kopnak, így az elhasználódás mértéke a két oldalon eltérő. Mi ennek az oka? Sokszor befelé dőlt lábbal korcsolyázunk, hogy meglökjük magunkat, forduljunk vagy még inkább, hogy elinduljunk. A gyors elhasználódás megakadályozása érdekében olykor érdemes egymással megcserélni (párban) a kerekeket.

Mekkora súllyal terhelhető a FIT500 Oxelo görkorcsolya?

A görkorcsolya megfelel az EN 13843 szabvány A osztályának (felnőtt görkorcsolya). Ez a szabvány a 20 -100 kg (testtömeg) teherbírású „Gördülő sporteszközök – Egysoros görkorcsolyák” esetén alkalmazandó. A felhasználókat esetlegesen érintő baleseti kockázatok csökkentése érdekében az európai szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszerekre, jelölésekre és a gyártó által kötelezően feltüntetendő információkra vonatkozó előírásokat.

Mekkora az Oxelo FIT500 görkorcsolya súlya?

2,7 kg a 39-es méret (egy pár).

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztekkel eleget teszünk az európai szabványok használatra vonatkozó előírásainak, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

2 év, kivéve a kopásnak kitett alkatrészeket (kerék, csapágy, fék)

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

ILS cipő 100% Polipropilén Motor 100% Polipropilén Maszk 100% Alumínium Copper 75% Poliészter, 25% Poliuretán OEM Pack 50% Poliuretán, 50% Polipropilén Monoblokk 100% Poliészter Borítás 100% Hőre lágyuló poliuretán Szkeg 50% Hőre lágyuló poliuretán, 30% Poliamid 6.6, 20% Polikarbonát Árboc 100% Acél

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Használatra vonatkozó korlátozások

GÖRHOKIZÁSHOZ ÉS AGRESSZÍV GÖRKORCSOLYÁZÁSHOZ NEM AJÁNLOTT!

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK