Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst

19 990 Ft

A görkorcsolyázás megtanulásához és alkalmankénti görkorizáshoz ideális választás. Tanulj meg gurulni, megfordulni, fékezni a legnagyobb biztonságban.

Kényelmes, jó tartást és gurulási élményt biztosító görkorcsolya azoknak, akik készen állnak az új kalandokra kerekeken gurulva!

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Kényelem

Lábaid el lesznek kényeztetve: félmerev cipő, 3D hálós anyag és habszivacs.

Kiváló menetélmény

76 mm-es 80A kerekek és ABEC 5 csapágyak a biztos guruláshoz.

Jól tart

Merev felsőrész, műanyag csat, tépőzár és fűző a lábfejnél.

Sokoldalúság

80 mm-es kerekekkel kompatibilis műanyag sínrendszer. Bal lábra szerelhető fék.

KÉPEK

Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst
Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst
Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst
Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst
Felnőtt fitnesz görkorcsolya FIT100, fekete, ezüst

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Kinek a számára készült?

Most ismerkedsz a görkorcsolyázással, vagy alkalomszerűen görkorcsolyázol? Jó ár-érték arány mellett kényelmes és biztonságos görkorcsolyát keresel? Mi létrehoztuk a családi görkorcsolyázáshoz tervezett Fit100-as modellt.

Hogyan biztosítható a kényelmes viselet és a jó tartás?

Félkemény felsőrész 3D mesh anyaggal kombinálva a kényelmes viselethez és a belső páratartalom csökkentéséhez. Új kényelmi habszivacs és ütéscsillapító sarokrész a kellemes guruláshoz. Merev és magas „cuff” (a szár felső része) a boka megfelelő rögzítéséhez. Mindehhez egy hármas fűzőrendszerhez társul (fűző, megerősített műanyag csat és rögzítőpánt) a boka kedvező megtartásához.

Kell-e választani a gördülés minősége és a kezelhetőség között?

Nem, az Oxeloval nem. A 76 mm-es kerekekkel és ABEC5 csapágyakkal kialakított FIT100 görkorcsolya kezdők számára készült és jó minőségű gördülést biztosít.
A műanyag sínrendszerhez társított puha kerekek (80A) jó összhangot teremtenek tolerancia és rezgéselnyelés között. A sínrendszerre 80 mm-es kerekek is felszerelhetők.

Hogyan végezhető a görkorcsolya javítása/karbantartása?

A Decathlon áruházak görkorcsolya részlegén, az internetes honlapon vagy a műhelyszolgáltatásoknál kapható alkatrészek segítségével javítsd meg a görkorcsolyáját vagy cseréld ki az alkatrészeit. Cserélhető alkatrészek: 76 vagy 80 mm-es kerekek, ABEC 5 csapágyak (vagy ennél magasabb számozásúak a gördülési minőség növeléséhez). A fékbetétek jobb és bal oldalra is felszerelhetők.

Hogyan hosszabbítható meg a görkorcsolya élettartama?

Gyakori a görkorcsolyák kerekeinek egymás közötti megcserélése, tekintve, hogy a kerekek ferdén kopnak, így az elhasználódás mértéke a két oldalon eltérő. Mi ennek az oka? Sokszor befelé dőlt lábbal korcsolyázunk, hogy meglökjük magunkat, forduljunk vagy még inkább, hogy elinduljunk. A gyors elhasználódás megakadályozása érdekében olykor érdemes egymással megcserélni (párban) a kerekeket.

Mekkora súllyal terhelhető a FIT100 Oxelo görkorcsolya?

A görkorcsolya megfelel az EN 13843 szabvány A osztályának (felnőtt görkorcsolya). Ez a szabvány a 20 -100 kg (testtömeg) teherbírású „Gördülő sporteszközök – Egysoros görkorcsolyák” esetén alkalmazandó. A felhasználókat esetlegesen érintő baleseti kockázatok csökkentése érdekében az európai szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszerekre, jelölésekre és a gyártó által kötelezően feltüntetendő információkra vonatkozó előírásokat.

Mekkora az Oxelo FIT100 görkorcsolya súlya?

2,5 kg a 43-as méret esetén (egy pár).

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztekkel eleget teszünk az európai szabványok használatra vonatkozó előírásainak, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

2 év, kivéve a használatból eredő kopást (fékbetétek, kerekek és csapágyak).

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

ILS cipő 100% Polipropilén ILS szár 100% Polipropilén Felsőrész 95% Poliészter, 5% Poliuretán Kerekek 50% Poliuretán, 50% Polipropilén Belső rész 100% Poliészter Alsó rész 100% Hőre lágyuló poliuretán Csatok 50% Poliamid 6.6, 40% Hőre lágyuló poliuretán, 10% Rozsdamentes acél

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Használatra vonatkozó korlátozások

GÖRHOKIZÁSHOZ ÉS AGRESSZÍV GÖRKORCSOLYÁZÁSHOZ NEM AJÁNLOTT!

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK