Felnőtt bukósisak rollerhez, 500-as, L-es méret

14 990 Ft

8660222

Védelmet biztosít rendszeres rollerezés, városi közlekedés során.

Nap, eső vagy hideg? Ez a bukósisak bármelyik évszakban kényelmes viselet köszönhetően a levehető fülvédőnek és a fix napellenzőnek. Egyszerű beállítás a kerékkel. Hely a lámpa rögzítéséhez.

Szín:

Sötétkék

Méret:

Méretválasztó
L/59-62cm
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Ütéscsillapítás

EN 1078 szabvány: látómező, ütéselnyelés, áll alatti heveder zárrendszere, stb.

Látótávolság

Az opcionálisan rárögzíthető lámpákkal növelheted a láthatóságodat.

Könnyű le- és felvétel

Szabályozókerékkel és pántokkal állítható.

Szellőzés

A 12 szellőzőlyuknak köszönhetően jól szellőzik.

Leírás

EN1078 szabvány

Megfelel a kerékpáros bukósisakokra vonatkozó EN1078 (2012) + A1(2013) szabványoknak. Európai szabvány, amely meghatározza a városi kerékpározás, görkorcsolyázás, rollerezés és gördeszkázás során, koponya védelmére használt sisakokra vonatkozó követelményeket és vizsgálati módszereket. A követelmények és a megfelelő vizsgálati módszerek a következő szempontokat fedik le: szerkezet, beleértve a látómezőt; az ütéscsillapítással kapcsolatos jellemzők; zárrendszer jellemzői.

Méretek:

Ha két méret között vagy, válaszd inkább a nagyobbat. Kulcsfontosságú, hogy a megfelelő méretű, jól illeszkedő sisakot válaszd. Gyerekek számára soha ne vásárolj nagyobb méretű sisakot azzal az indokkal, hogy majd belenőnek!
M : 55 cm - 59 cm
L : 59 cm - 62 cm

BEÁLLÍTÁS

A maximális védelem érdekében a sisaknak érintkeznie kell a fejjel és a szabályozó kerékkel mindig legyen pontosan beállítva anélkül, hogy túlságosan szorítana. Ha a heveder jól van beállítva, a sisak nem csúszik se előre, se hátra, se oldalra. Többféle méret közül választhatsz. Javasoljuk, hogy próbálj fel több méretet, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Súly

M: 440 g.
L: 500 g.

KOMPATIBILITÁS

A termék rendelkezik egy kialakított akasztóval a VIOO CLIP piros hátsó lámpához, amely egy mozdulattal felrögzíthető. A lámpa külön megvásárolható.
Fehér vagy vörös, folyamatos vagy villogó fénnyel, a VIOO CLIP hatékonyan jelöli a helyzetedet akár 110 m-es távolságig. A gyártó által nem jóváhagyott tartozékok, például sportkamera, befolyásolhatják a bukósisak működését és teljesítményét.

FŐ ANYAGÖSSZETÉTEL

EPS bélés: Expandált polisztirol
Külső héj: ABS

ÉLETTARTAM

Javasoljuk, hogy a gyártástól számított 5 év után (a sisak belsejében feltüntetve) cseréld le a bukósisakodat.
Mivel a sérülések nem mindig láthatóak, az ütést elszenvedett sisakot le kell cserélni. Mosószerek vagy más agresszív tisztítószerek használata befolyásolhatja a sisak hatékonyságát.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Héj/ betét 100% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) Elsődleges bélés 100% Pánt 100% Polietilén-tereftalát (PET) Csatok 100% Polioximetilén (POM) Hab 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Ne tedd ki nagyon magas hőmérsékletnek (> 50° C, főleg egy strandon vagy az autóban) és tárold száraz, UV-sugárzástól védett helyen.

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem alkalmas motorsportokhoz, légi sportokhoz és alpinizmushoz

Jóváhagyta

Financière Pourquery, a COFRAC (francia akkreditációs bizottság) által akkreditált

Képek

Felnőtt bukósisak rollerhez, 500-as, L-es méret
Felnőtt bukósisak rollerhez, 500-as, L-es méret
Felnőtt bukósisak rollerhez, 500-as, L-es méret

Vélemények

Betöltés...