Felnőtt aláöltözet nadrág, Keepwarm 900, sötétszürke

9 990 Ft
8573017

Hideg időben történő futballozáshoz tervezett Keepwarm 900 aláöltözet nadrág.

Tökéletes védelmet nyújt a hideg ellen. Viselése -10° és 7°C között ajánlott; kiválóan elvezeti az izzadságot, hogy szárazon tartsa a bőrt.

Szín:

Sötétszürke / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Meleg

Vastag, belül puha anyaga hőtartó.

Légáteresztés

A szabadalmaztatott i-soft technológia fokozott izzadságelvezetést biztosít.

Szabad mozgás

Szabása a lábak között szabad mozgást tesz lehetővé.

Bőrbarát

A lapos varrások csökkentik a bőrirritációt.

Hasonló termékek

Technikai információ

A tervezőcsapat üzenete

Minden játékosnak képesnek kell lennie nagyon alacsony hőmérsékletben is edzenie. Ehhez kifejlesztettük ezeket a nagyon hatékony nadrágot, amelyek elvezetik az izzadságot, és meleget nyújtanak.

Hőtartás

A legging anyaga az alábbi anyagösszetételből készül: poliészter szál, amely biztosítja a nedvesség kivezetését, és poliamid szál a lágyabb tapintás érdekében. Ez a 2 összetevő elasztánnal társítva optimális kényelmet biztosít.Szabásvonala úgy lett kialakítva, hogy védje a hát alsó részét még a legszélsőségesebb mozgások során is.

i-Soft technológia

Az olasz partnereinkkel kifejlesztettük az i-Soft technológiát, aminek köszönhetően az aláöltözet varrások nélkül készül, melegen tart és jobb légáteresztést biztosít, mint elődei. Vastag, bolyhozott anyaga ellenére optimális izzadság-elvezetést biztosít. Az aláöltözet így tökéletes társad lesz játék közben akár hideg időben is, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal vagy intenzitással szoktál sportolni.

Színválaszték

A Keepwarm 900-as aláöltözet felsővel teljes együttest alkot, mely véd a hideg ellen.

Új festési folyamat a környezeti hatások csökkentéséhez

A Dope Dye technológiát a poliészter szál esetében alkalmaztuk. A festékpigmentet közvetlenül a vegyülethez adjuk a szintetikus fonal elkészítése előtt. Segít csökkenteni a vizeket érintő környezeti hatásokat (fogyasztás és szennyezés), vannak festékek, amelyek megóvják a természetet.

ÖSSZEHASONLÍTÓ JELÖLÉS A TERMÉKEK KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁRÓL

A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: Sustainability.decathlon.com
Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 66% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Poliamid, 5% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...