Felnőtt aláöltözet felső Keepwarm 900, sötétszürke

9 990 Ft
967359

Hideg időben történő futballozáshoz tervezett Keepwarm 900 aláöltözet felső.

A Keepwarm 900 felső tökéletes védelmet nyújt a hideg ellen. Viselése -10° és 7°C között ajánlott; kiválóan elvezeti az izzadságot, hogy szárazon tartsa a bőrt.

Szín: Sötétszürke / Sötétszürke
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Meleg

Vastag, belül puha anyaga hőtartó.

Légáteresztés

A szabadalmaztatott i-soft technológia fokozott izzadságelvezetést biztosít.

Szabad mozgás

Rugalmas anyaga optimális mozgásszabadságot biztosít.

Technikai információ

Miért viselj aláöltözetet?

A „nulladik” rétegnek is nevezett aláöltözet:
. Felszívja és kivezeti a verejtéket. A bőrfelület száraz marad, és a test nem hűl le.
.Megőrzi a testhőt a testhezálló szabásnak köszönhetően. .Egy extra védelem az időjárási elemekkel szemben.
. Szárazon tartja a mezt (első réteg), még intenzív mozgás közben is.

Technikai aláöltözet viselve hosszabb ideig játszhatsz.

A tervezőcsapat üzenete

Minden játékosnak képesnek kell lennie nagyon alacsony hőmérsékletben is edzenie. Ezért fejlesztettük ki ezt az aláöltözet felsőt, amely egyszerre jó izzadságelvezető és megtartja a testhőt.

Hőtartás

Az aláöltözet anyaga az alábbi anyagösszetételből készül: poliészter szál, amely biztosítja a nedvesség kivezetését, és poliamid szál a lágyabb tapintás érdekében. Ez a 2 összetevő elasztánnal társítva optimális kényelmet biztosít.Magasított nyaka és a hüvelykujj bújtató védelmet biztosít a nyaknak, illetve a kézfejnek a hideg idővel és a széllel szemben.

Klímakamrában végzett gyakorlati tesztjeink

Aláöltözet kínálatunkat klímakamrában 30 sportolóval együtt teszteltük 2020 januárjában. Ez az eszköz lehetővé teszi a vizsgálatok elvégzését azonos éghajlati viszonyok között (hőmérséklet, szél). Egy pontos protokoll szerint a hitelesítő egység érvényesíti, milyen mértékben képes a bőrt szárazon tartani, megőrizni a testhőt és megakadályozni a hidegrázást. 1.Keepwarm 900
2. Keepdry 900
3. Konkurens termék

i-Soft technológia

Az olasz partnereinkkel kifejlesztettük az i-Soft technológiát, aminek köszönhetően az aláöltözet varrások nélkül készül, melegen tart és jobb légáteresztést biztosít, mint elődei. Vastag, bolyhozott anyaga ellenére optimális izzadság-elvezetést biztosít. Az aláöltözet így tökéletes társad lesz játék közben akár hideg időben is, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal vagy intenzitással szoktál sportolni.

Színválaszték

A Keepwarm 900-as aláöltözet nadrággal teljes együttest alkot, mely véd a hideg ellen.

Új festési folyamat a környezeti hatások csökkentéséhez

A Dope Dye technológiát a poliészter szál esetében alkalmaztuk. A festékpigmentet közvetlenül a vegyülethez adjuk a szintetikus fonal elkészítése előtt. Segít csökkenteni a vizeket érintő környezeti hatásokat (fogyasztás és szennyezés), vannak festékek, amelyek megóvják a természetet.

ÖSSZEHASONLÍTÓ JELÖLÉS A TERMÉKEK KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁRÓL

A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: Sustainability.decathlon.com
Videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 66% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Poliamid, 5% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
6,84 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. További részletek termékeink ökológiai lábnyomának méréséről