Hajpánt kosárlabdázáshoz, fekete, menta, lila

1 990 Ft

8668809

Csapatunk ezeket a hajpántokat kezdő és haladó kosárlabdázóknak készítette, hogy kényelmesen tudjanak a játékra koncentrálni, a feltűzött haj nem zavarja őket.

Ezek a fejpántok kosárlabdázáshoz készültek. A szilikonos gumipánt segítségével eltűrheted a hajadat az arcodból mozgás közben.

Szín:

Fekete / Világoszöld / Világoslila

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Rugalmasság

Könnyen felvehető gumipánt, mely nem mozdul el mozgás közben.

Leírás

Miért használd ezt a pántot kosárlabdázáshoz?

Sok kosárlabdázónak van hosszú haja, ami igen zavaró lehet sportolás közben. Szilikonos pántja miatt könnyen felvehető, észre sem veszed, 100%-ig a játékra koncentrálhatsz. Nincs, ami elvonja többé a figyelmedet!

Ki készíti Tarmak kosárlabdázáshoz szánt termékeit?

A Tarmak lelkes csapata a kosárlabdázáshoz szánt termékek fejlesztésén dolgozik. A teljes ruházati választékot úgy terveztük, hogy a termékek a kosárlabdázók legmagasabb elvárásainak is megfeleljenek, és örömteli edzést biztosítsanak.

Tudtad, hogy a TARMAK termékeket valós körülmények között, játék során teszteljük?

A TARMAK tervezőcsapata a Franciaország északi részén található Kipstadiumban dolgozik. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy kényelmesebbé tegyék a kosárlabdázást a játékosok számára.
Valamennyi termékünk olyan összetevőkből készül, melyek izzadságelvezető és légáteresztő képességét előzőleg jóváhagytuk. Minden termékünket kosárlabdázókkal, valós körülmények között, több hétig teszteljük, és vásárlói vélemények alapján fejlesztjük őket.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 86.8% Polietilén-tereftalát (PET), 13.2% Elasztán Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hátsó rész 100% Szilikon

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy minden használat után mosd ki!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...