Energiaszelet, bio, gluténmentes, datolya-áfonya, 5x30g

2 490 Ft
Egységár 16 600 Ft/KG

965847

Szenvedélyes sportoló csapatunk fejlesztette ki ezt az organikus és gluténmentes datolya szeletet a 3 órát meghaladó edzésekhez és versenyekhez.

állóképességi sportolóknak kifejlesztett organikus és gluténmentes datolya szelet, energiát biztosít a 3 órát meghaladó edzés vagy verseny közben.

Íz:

Áfonya

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Energiabevitel

Energiabevitel 108 kcal / szelet.

Antioxidáns

A C-vitamin védi a sejteket az oxidáció ellen.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Egy kézzel könnyen nyitható és zárható csomagolás.

Összetétel

72,5% gyümölcstartalom.

Könnyű szállítás

A praktikus kiszerelésű gyümölcsszelet könnyen elfér a zsebben.

Leírás

ORGANIKUS ÉS GYÜMÖLCSÖS DATOLYA SZELET


A datolya szelet a gyártás minden szakaszában organikus minősítést kapott az Écocert® címke (számunkra), és a Certifood® címke (a spanyol beszállító számára) által.
Büszkék vagyunk a termék összetételére! 72,5% gyümölcsöt tartalmaz az áfonyás, 65%-t a kakaós változat.

FOGYASZTHATOM AZ ORGANIKUS ÉS GLUTÉNMENTES DATOLYA SZELETET?

A datolya szelet megfelelő az organikus termékek híveinek, vagy azoknak, akik ki szeretnék próbálni a biotermékeket, vagy gluténérzékenyek.
Könnyen nyitható, a len- és napraforgómag miatt jobban rágható, ez a szelet ideális energiapótláshoz 3 órát meghaladó sportolás közben. Egyébként a datolya szénhidrátban gazdag, jól emészthető, tökéletesen megfelel a sportolás közbeni energiapótlásnak (kerékpár, terepfutás, triatlon, stb).

ÉS MÉG VITAMIN IS VAN BENNE...

Azért, hogy a szelet antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezzen (megóvjon az izomfáradtságtól), kezdetben C-vitamint akartunk hozzáadni. Márpedig a C-vitamin adalékanyagnak minősül és az adalékanyagok hozzáadása tilos az organikus termékek esetében, ezért egy másik alternatívát kellett választanunk.
Itt jött be a képbe az acerola: C-vitaminban gazdag, így lehetővé tette számunkra az elvárásoknak megfelelő termék elkészítését.

PÁR SZÓ A BESZERZÉSRŐL

"A környezeti hatásunk csökkentése érdekében olyan összetevőket választottunk, amelyek eredete logikus. Más szavakkal, az éghajlatnak lehetővé kell tennie és segítenie kell a szóban forgó alapanyagok előállítását" - magyarázza a termékmérnök.Vagyis biztosíthatunk arról, hogy a datolya Tunéziából, az acerola Brazíliából származik!

AMIKOR A RÁGÁSNAK MEGVAN A MAGA FONTOSSÁGA

Tudtad, hogy a rágás hatására aktiválódnak az emésztőenzimek, és ezért maga az emésztés is, amely egy életfontosságú folyamat, és néha zavart kelt a fizikai aktivitás során?
Ez nem minden! Tudjuk, hogy sportolás közben nem mindig könnyű rágni, ezért kiegészítettük a terméket lenmaggal és napraforgómaggal, amelyek megkönnyítik a rágást. Fenséges ízük és ropogósságuk tökéletesen passzol a datolyához!

Súly

0.15 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Áfonyás datolya szelet, organikus, gluténmentes, C-vitamin forrás. Összetevők: Datolyamassza* 68%, zabpehely* (gluténmentes), napraforgómag*, liofilizált áfonya por* 4,5%, lenmag* 3%, acerolalé por* (acerola gyümölcslé koncentrátum*, maltodextrin*), természetes áfonya aroma. *Biogazdálkodásból származó összetevő.A C-vitamin hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez és védi a sejteket az oxidatív stressztől. Nyomokban tartalmazhat: TEJET, TOJÁST, CSONTHÉJAS GYÜMÖLCSÖKET.

Tárolási tanácsok

A datolya szeletet felbontás után rögtön fogyaszd el és lehetőség szerint száraz, fénytől védett helyen tárold.

Tesztek

A szeletet 63 sportoló tesztelte valódi, állóképességi sportok közben és nagyon szerették!

Jóváhagyta

A datolya szelet egyöntetű volt a 63 sportoló körében: kerékpárosok, mountain bike-osok, triatlonisták, terepfutók, futók, stb.

Vélemények

Betöltés...