Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek

19 990 Ft

A gyermek egyensúlyának és pszichomotoros képességeinek valamint mobilitásának elsajátítására 2 éves kortól. Kizárólag otthoni használatra.

Termékmérnökünk egy pszichomotoros eredetű problémákkal foglalkozó szakember segítségével tervezte ezt a készletet.Tesztekkel bebizonyította, hogy hatékony az egyensúly fejlesztésben.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Segíti a pszichés fejlődést

A készlet hozzájárul az egyensúly fejlesztéséhez.

Sokoldalúság

4 gerenda, 4 alap és habszivacsból készült állatok, többféleképpen kombinálható.

KÉPEK

Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek
Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek
Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek
Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek
Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek
Egyensúlyozó készlet babatornára 2 - 6 évekenek

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Gyermekek tesztelték, szakemberek hagyták jóvá.

"18 gyermekkel teszteltettük az egyensúlyozó készletet, hogy megbizonyosodjunk annak hatékonyságáról.
Közülük 9-en használták a készletet heti 2-szer 20 percet 2 hónapon keresztül, 9-en pedig nem használták.Az eredmény vitathatatlan, a gyermekek egyensúlyi készségének mérésére szolgáló teszt azt mutatta, hogy azok a gyermekek, aki több hétig használták a terméket, nagyobb egyensúlyt fejlesztettek ki, mint a többiek."

Saját pálya létrehozása

"Az egyensúlyozó készlettel a gyermek szabadon engedheti fantáziáját, megépítheti saját pályáját, fejlesztheti képzelőereját saját történetek kitalálásával.Kezdheti a földön lévő lapos gerendával, hogy biztonságban érezze magát. Ezután magasabbra helyezheti őket, hogy növelje az instabilitást. A kis állatok segítségével saját történeteket találhat ki: átlépni az állatokon vagy elkapni őket." Annabel, termékmérnök, babatorna

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Egy gerenda hossza: 700 mm
Egy alap mérete: 270x270 mm
A teljes négyszög mérete: 1200 x 1200 mm

A dinamikus egyensúly elsajátításának szakaszai

4 éves kor előtt a gyermekeknek meg kell tanulnia egy adott irányba irányítani a testüket, hogy fokozatosan egyre kifinomultabban mozgassák egymás mellett a lábaikat. 4 éves korban a gyermek egyik lábát a másik elé helyezve tud járni egy alapzaton, amelynek szélessége minimum másfél lábfej. 6 éves korban a gyermek egyik lábát a másik elé helyezve vagy lábujjhegyen tud járni egy alapzaton, amelynek minimális szélessége egy lábfej.

A pszichomotoros fejlődés:

A gyermek pszichomotoros fejlődése genetikai, motoros és pszichés alapokon nyugszik. Egy termék hatással lehet a gyermek pszichomotoros fejlődésére, ha a motoros területen hat. Ez a motoros terület több nagyobb részből áll: testkép, dinamikus koordinációk, egyensúly, kéz-szem koordináció, finom motorikus képességek, időbeli és térbeli strukturálás.

Testkép

A testkép a gyermek testének ábrázolása, amely lehetővé teszi számára a gesztusok finomabb irányítását, testének érzékelését és általában öntudatot. Először érzésekből és tettekből épül fel («érzi a testét, reagál a teste»), majd megjeleníti és beszélni is tud róla («ábrázolt test», egy emberke lerajzolása). Minél többet cselekszik a gyermek, annál jobban finomítja a testképét, és cserébe jobban is cselekszik.

Szem motorikus koordináció

A kéz-szem koordinációba azok a tevékenységek tartoznak, melyek a látást és a kéz mozgását célzottan összekapcsolják.a legkisebbeknek követniük kell egy pályát, majd először nagy tárgyakat és nagy célpontokat célozni, kézzel, lábbal, majd egyre kisebbeket, a digitális disszociációk finom elsajátításához:gombok nyomogatása, gyöngyfűzés, írás.

Térbeli-időbeli strukturálás

A térbeli-időbeli strukturálás magában foglal mindent, ami a gyermek időbeni (előtte/utána, ritmikus tevékenység, nappal/éjszaka, évszak stb.) és térbeli (elöl/hátul, fölött/alatt, jobb/bal stb.) elhelyezkedéséhez kapcsolódik.

Használatra vonatkozó információk

Ne tárold közvetlenül a talajon, vegyél alá védőszőnyeget.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Rúd 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE) Alap 90% Polipropilén, 10% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Hab 100% Alacsony sűrűségű polietilén (PE-LD)

Használatra vonatkozó korlátozások

Max súly 50 kg.

TESZTEK

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyire biztonságosak ezek a termékek a gyermekek számára, különösen bizonyos mérgező anyagok jelenlétét illetően. Tudnod kell, hogy ez a termék megfelel a vonatkozó jogi és szabályozási követelményeknek és a játékokra vonatkozó szabványoknak. . Egy meghatalmazott külső laboratórium rendszeresen végez vizsgálatokat, hogy biztosítsa, a termék nem jelent egészségügyi kockázatot a kis felhasználóink számára (formamid, biszfenol A, S...).

Jóváhagyta

A SportsLab által jóváhagyva!

Mosási tanácsok

Az első használat előtt mosd ki!. Vegytisztítása tilos!.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK