Csere szívócső készlet víztasakhoz MT500

1 990 Ft

8493248

A Decathlonos víztasakok szívócsövének lecseréléshez alkalmas készlet.

A Decathlonos 1, 2 és 3 literes víztasak szívófejének és csövének cseréjéhez.Így könnyebben ihatsz bármilyen időben: kisebb hőmérséklet-ingadozás télen és nyáron.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

Decathlonos víztasak szívókájának és csövének cseréjéhez.

Kompatibilitás

Forclaz, Btwin és Evadict víztasakokkal kompatibilis.

Leírás

Funkciók

A szívóka felhúzásával és visszanyomásával állítható „start/stop” pozíciónak köszönhetően nem csöpög el a víz túrázás közben. Ivásnál tedd a szívókát „ON” helyzetbe, majd vedd a szádba és már ihatsz is.

Használati tanácsok

A tasakot és a szívócsövet minden használat után, hagyományos mosogatószerrel mosd el! Ehhez ajánlott a BTWIN mosogató és szárító készletet használni (kód: 631585), különösen akkor, ha a tasakban cukros folyadék volt! 24 óránál tovább ne tárolj folyadékot a tasakban! Mosogatógépben nem mosható, mikrohullámú sütőbe nem tehető!

Az első használat

Az első használat előtt az egész terméket háromszor, tiszta vízzel mosd ki!

Összetevők és szabályozás

Valamennyi felhasznált anyag megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak. A termék biszfenol A-mentes (BPA) (a hatályos francia jogszabályoknak megfelelően).

Súly és méretek

Méretek:Ø 0,6 cm x 100 cm
Tömeg: 44 gramm

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Gumibelső 100% Hőre lágyuló poliuretán Víztasak szívóka 100% Szilikon Záró kupak 100% Polipropilén Szelep adapter 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE)

Tárolási tanácsok

Tárolás előtt javasolt kimosni és megszárítani. Tiszta, száraz helyen tárolandó!A víztasakot a penészedés elkerülése érdekében fagyasztóban is tárolhatod.

Használatra vonatkozó korlátozások

Tilos: alkohol, zsíros és 40 °C + folyadék, mikró, mosogatógép.

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...