Cipőtartó táska, Academic, fekete

2 490 Ft

Megalkottuk ezt a cipőtartó táskát, amelynek űrtartalma 10 liter, hogy kényelmesen szállítsd a cipődet.

Vidd magaddal a cipődet, a kiegészítőket a játékhoz és az ápoláshoz. Alja vízlepergető, szellőzőlyukai révén pedig elősegíti a cipő gyors száradását.

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó
10 LITER
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Tárhely

Űrtartalom: 10 liter. 48-as méretig. Méret: 36x21x15 cm.

Több rekeszes tárolás

3 zseb: zseb a cipőnek, a kiegészítőknek és egy kis méretű zseb egyéb tárgyaknak

Szellőzés

2 szellőzőlyuk a cipő gyorsabb száradásához.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Az Academic cipőtáska koncepciója

Miután megfigyeltük a rendszeresen futballozó játékosokat, kifejlesztettük nekik ezt a cipőtartó táskát. Szerettünk volna megoldást találni egy olyan problémára, amivel számos labdarúgó szembesül: ezzel a táskával egyszerűen szállíthatod a cipődet és a kiegészítőidet, mint pl. a sípcsontvédőt. Kiviheted magaddal a kispadig is, hogy kiválaszd a megfelelő cipőt a játékhoz.

Méret és súly

Méretek: Magasság=36 cm
Hossz=21 cm
Szélesség= 15 cm
Tömeg= 160 g

A táskába egy pár, max. 48-as méretű cipő fér.
Javasoljuk, hogy ellenőrizd a méreteket.

Miért válaszd az ACADEMIC termékcsaládot?

Mivel nem mindig sportruházatban érkezünk a meccsekre, megalkottuk az ACADEMIC termékcsaládot, amellyel szeretnénk megfelelni azoknak a futballjátékosoknak, akik a felszerelésük szállításához keresnek egy megbízható táskát. Emellett szeretnénk megoldást kínálni a használat során felmerülő problémákra, mint a piszkos és nedves öltözőpadló, egy olyan táska aljjal, amely nem szívja magába azonnal a vizet és egyszerűen tisztítható.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől védve tárolandó.

TESZTEK

A Kipstánál és a Decathlonnál elkötelezettek vagyunk a termékek tartóssága mellett. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos speciális protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK