Cipő modern tánchoz, jazzbaletthez, magas szárú, vászon, fekete

7 990 Ft

Tervezőcsapatunk táncosoknak, vászonból készítette ezt a jó tartást biztosító, hajlékony, magas szárú, csepptalpú cipőt, modern tánchoz és jazzbaletthez.

Jazzbaletthez keresel cipőt, hogy ruhatárad végre teljes legyen? Fűzőjének és magas, vászon szárának köszönhetően kényelmes, jól tapadó és stabil tartást biztosító cipő, pici sarokkal.

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Rugalmasság

Csepptalpa segíti az optimális lábtartást.

Ütéscsillapítás

1 cm-es talpa fokozott ütéscsillapítást biztosít.

KÉPEK

Cipő modern tánchoz, jazzbaletthez, magas szárú, vászon, fekete

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Miért válassz magas szárú tánccipőt jazzbaletthez?

A magas szárú tánccipő középhaladóknak és haladóknak ajánlott, főleg bemutatóra, előadásra. Csepptalpának és sarkának köszönhetően hatékonyan csillapítja az ütéseket, jól hajlik.

Valami praktikus megoldás a cipő szállítására?

A DECATHLON tánc termékei között találsz egy elbűvölő táskát, mely ideális társad lesz a táncórák során. Sötét és csillogó, tágas, több rekeszes táska, melyben rendezett módon tárolhatod táncruhádat, -cipődet és a kiegészítőket is.

Mekkora méretet válassz?

Válassz lábfejednél eggyel nagyobb méretet!

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Copper 100% Pamut Monoblokk 100% Pamut Borítás 75% Etilén-vinil-acetát (EVA), 25% Marhabőr

TESZTEK

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Tesztmérnökünk amatőr és hivatásos táncosok segítségével tesztelte termékeinket. Táncóra alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat. Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy még jobban megfeleljünk az elvárásoknak. Termékmérnökünk pedig minden új terméken méretpróbát végez, minden méretben, hogy a méretezés megfelelő legyen.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK