Kifutó
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk
Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk

Felnőtt búvármaszk - Easybreath 540 freetalk

14 990 Ft −40%
8 990 Ft
*2023. 09. 09.-től, a készlet erejéig

8734318

Az Easybreath, amelyben egyszerűen beszélgethettek! Az Easybreath 540 sznorkelmaszk biztosítja, hogy megértsétek egymást a vízfelszínen.

Az akkusztikai szelepnek és a panoráma látómezőnek köszönhetően az Easybreath Freetalk 540 interaktívvá teszi a sznorkelezést. Megoszthatjátok egymással az élményeiteket!

Szín:

Zöldeskék / Menta

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Hangeffektus hatása

Az akkusztikai szelep révén a felszínen a maszk feltolása nélkül beszélgethetsz.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Víz- és porállóság

„Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

Leírás

Az Easybreath búvármaszk ellenőrzése használat előtt

Minden használat előtt ellenőrizd az Easybreath búvármaszkot, különösen a gyerekekét:
- Vedd a légzőcsövet a kezedbe, és mozgasd balról jobbra. A golyónak követnie kell a mozgást.
- Ellenőrizd a tömítés állapotát és az elhelyezkedését.
- Ellenőrizd a szelepeket, hogy nincsenek-e deformálva és megfelelően legyenek rögzítve.
- A szoknyának tökéletesen illeszkednie kell a maszkhoz.
- Soha ne használd a maszkot légzőcső nélkül!

Mi a teendő párásodás esetén?

Ha a maszk lencséje elkezd párásodni, ismételd meg a fent leírt 4 lépést, állítsd be megfelelően az Easybreath maszkot, és ellenőrizd, hogy a maszk mérete megfelelő-e az arcodhoz. Ha a probléma továbbra is fennáll, ne használd a maszkot, és fordulj a legközelebbi Decathlon áruház szakértőihez.

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Egy légzőcsövön át lélegezni összetettebb, mint egyszerűen csak úszni. Ha fáradtnak érzed magad, légszomjad van vagy szédülsz, vedd le a maszkot és menj ki a vízből! A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

Mi az Easybreath?

Az Easybreath 540 a teljes arcot fedő maszk új evolúciója, amelyet a Decathlon fejlesztett ki. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. És rendelkezik néhány újdonsággal: eg szeleppel, ami lehetővé teszi a kommunikációt a felszínen és a "dry-top release" rendszer, amely nem blokkolja a légzést a víz alá merüléskor.

Egyszerű kommunikáció a felszínen!

A maszk elején található szelep segíti a hang terjedését, így a maszk levétele nélkül kommunikálhatsz társaiddal!
Tesztekkel igazolt hallótávolság: 3 méter.

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 540 búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek. Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8665853.

Lehet az Easybreath 540 maszkkal búvárkodni?

A Deathlon Easybreath 540 sznorkelmaszk nem alkalmas búvárkodáshoz! Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. Ezzel szemben szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

Az Easybreath maszk kiváló választás azoknak, akik nem szívesen vennének a szájukba egy légzőcsövet vagy nem merülnének mélyre. Az Easybreath sznorkeling maszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez. Természetes légzést biztosít orron és szájon át, valamint széles látómezővel rendelkezik.

Melyik méretet válasszam?

Az akkusztikai szelep ellátott Easybreath 540 sznorkelmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.

10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő.
A méret kiválasztásához helyezd a maszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel.

Mire ügyeljek az Easybreath 540 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.
Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

Jótállás

A termék használatához szükséges alkatrészek elérhetősége:2 év.

Súly

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Lencse 100% PC-ABS Perem 100% Szilikon Légzőcső 100% PC-ABS Keret 100% Polipropilén

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

Használati utasítás

A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

Vélemények

Betöltés...