Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, Jungle

14 990 Ft
8732687

Az Easybreath, amelyben egyszerűen beszélgethettek! Az Easybreath 540 sznorkelmaszk biztosítja, hogy megértsétek egymást a vízfelszínen.

Az akkusztikai szelepnek és a panoráma látómezőnek köszönhetően az Easybreath Freetalk 540 interaktívvá teszi a sznorkelezést. Megoszthatjátok egymással az élményeiteket!

Szín:

Kék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Hangeffektus hatása

Az akkusztikai szelep révén a felszínen a maszk feltolása nélkül beszélgethetsz.

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Víz- és porállóság

„Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

Hasonló termékek

Képek

Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, Jungle
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, Jungle
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, Jungle
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, Jungle

Technikai információ

Mi az Easybreath?

Az Easybreath 540 a teljes arcot fedő maszk új evolúciója, amelyet a Decathlon fejlesztett ki. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. És rendelkezik néhány újdonsággal: eg szeleppel, ami lehetővé teszi a kommunikációt a felszínen és a "dry-top release" rendszer, amely nem blokkolja a légzést a víz alá merüléskor.

Egyszerű kommunikáció a felszínen!

A maszk elején található szelep segíti a hang terjedését, így a maszk levétele nélkül kommunikálhatsz társaiddal!
Tesztekkel igazolt hallótávolság: 3 méter.

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Az úszástudás, a jó fizikai állapot és megfelelő kardiovaszkuláris működés előfeltétele a sikeres sznorkelingnek. Ha bármi kétely, kérdés felmerül, keresd fel az orvosodat!
A légzőcsővel való légzés megterhelőbb, mint szimplán az úszás. Ha kifulladtál, zihálsz, elfogyott a levegőd, esetleg szédülsz is, fogd a felszerelést és menj ki a vízből!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 540 búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek. Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8665853.

Lehet az Easybreath 540 maszkkal búvárkodni?

A Deathlon Easybreath 540 sznorkelmaszk nem alkalmas búvárkodáshoz! Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. Ezzel szemben szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

Az Easybreath maszk kiváló választás azoknak, akik nem szívesen vennének a szájukba egy légzőcsövet vagy nem merülnének mélyre. Az Easybreath sznorkeling maszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez. Természetes légzést biztosít orron és szájon át, valamint széles látómezővel rendelkezik.

Melyik méretet válasszam?

Az akkusztikai szelep ellátott Easybreath 540 sznorkelmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.

10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő.
A méret kiválasztásához helyezd a maszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Mire ügyeljek az Easybreath 540 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.
Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

Jótállás

A termék használatához szükséges alkatrészek elérhetősége:2 év.

Súly

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Lencse 100% PC-ABS Perem 100% Szilikon Légzőcső 100% PC-ABS Keret 100% Polipropilén

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Mosási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

Vélemények

Betöltés...