Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, kék

11 990 Ft

Az Easybreath, amelyben egyszerűen beszélgethettek! Az Easybreath 540 sznorkelmaszk biztosítja, hogy megértsétek egymást a vízfelszínen.

Az akkusztikai szelepnek és a panoráma látómezőnek köszönhetően az Easybreath Freetalk 540 interaktívvá teszi a sznorkelezést. Megoszthatjátok egymással az élményeiteket!

Szín: Kék / Sárga / Sötétkék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Hangeffektus hatása

Az akkusztikai szelep révén a felszínen a maszk feltolása nélkül beszélgethetsz.

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Víz- és porállóság

„Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

KÉPEK

Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, kék
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 540 freetalk, beszélgetéshez, kék

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Mi az Easybreath?

Az Easybreath 540 a teljes arcot fedő maszk új evolúciója, amelyet a Decathlon fejlesztett ki. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. És rendelkezik néhány újdonsággal: eg szeleppel, ami lehetővé teszi a kommunikációt a felszínen és a "dry-top release" rendszer, amely nem blokkolja a légzést a víz alá merüléskor.

Egyszerű kommunikáció a felszínen!

A maszk elején található szelep segíti a hang terjedését, így a maszk levétele nélkül kommunikálhatsz társaiddal!
Tesztekkel igazolt hallótávolság: 3 méter.

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Lehet az Easybreath 540 maszkkal búvárkodni?

A Deathlon Easybreath 540 sznorkelmaszk nem alkalmas búvárkodáshoz! Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvárszemüvegekhez képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a szemüveg arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. Ezzel szemben szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Márpedig az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a szemüveg belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

Az Easybreath maszk kiváló választás azoknak, akik nem szívesen vennének a szájukba egy légzőcsövet vagy nem merülnének mélyre. Az Easybreath sznorkeling maszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez. Természetes légzést biztosít orron és szájon át, valamint széles látómezővel rendelkezik.

Melyik méretet válasszam?

Az akkusztikai szelep ellátott Easybreath 540 sznorkelmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.

10 éves kortól és keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő.
A méret kiválasztásához helyezd a búvármaszkot az arcodra: a nincs rés az áll és a szemüveg alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés közben feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a pipát, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb szemüvegkeret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot. Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Mire ügyeljek az Easybreath 540 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd rá a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget is öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy egy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán található szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, majd ezután mosd át a légzőcsövet!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 540 búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek. Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8665853.

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

Jótállás

A termék használatához nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetősége: 2 év.

Súly

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Lencse 100% PC-ABS Perem 100% Szilikon Légzőcső 100% PC-ABS Keret 100% Polipropilén

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Mosási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK