Utolsó darabok
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower

Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower

9 990 Ft −10%
8 990 Ft
*2022. 03. 28.-től, a készlet erejéig

A Subea márka elkészítette az Easybreath 500 felnőtt sznorkelmaszk második generációját, kényelmesebb légzőrendszerrel.

A panoráma látómező révén és annak köszönhetően, hogy az orron és a szájon át lehet benne lélegezni, az Easybreath 500 felnőtt sznorkelmaszk ideális társ a víz alatti világ felfedéséhez.

Szín: Zöldeskék / Zöldeskék / Piros
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Könnyű le- és felvétel

Az állítható és rugalmas textil fejpánt nem húzza a hajat.

Víz- és porállóság

„Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

KÉPEK

Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower
Búvármaszk sznorkelinghez Easybreath 500 Flower

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Mi az Easybreath?

Az Easybreath egy Decathlon által kifejlesztett teljes arcot takaró sznorkeling maszk. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. Egy innovatív rendszert is kapott: a „Dry-top-release” kialakítást. Többé semmi nem gátolja a légzést, még egy hullámban sem!

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő akadályozza meg a páraképződést a lencsén.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe.Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Lehet az Easybreath maszkkal búvárkodni?

A Decathlon sznorkelinghez tervezett búvármaszkjában sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest.
Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. A szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre, az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

Az Easybreath búvármaszk azok számára ideális, akik elsősorban a kényelmes szájon és orron át történő belégzést és a panorámás látómezőt keresik.
Kialakítása révén az Easybreath sznorkelmaszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez.

Melyik méretet válasszam?

Az Easybreath 500 sznorkelmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.

10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő. az M/L-es méret.

A méret kiválasztásához helyezd a búvármaszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók. További információk: https://decathlon-optique.fr/

Mire ügyeljek az Easybreath 500 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd rá a légzőcsövet! A csövet és a maszkot is öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy egy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán található szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, majd ezután mosd át a légzőcsövet!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 540 búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek. Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8520085.

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

Jótállás

A termék használatához nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetősége: 2 év.

Súly

0.634 kg

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Lencse 100% PC-ABS Perem 100% Szilikon Légzőcső 100% PC-ABS Fő anyag 100% Poliészter Szíj 66% Poliamid, 23% Poliészter, 11% Elasztán Keret 100% Polipropilén

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Mosási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK