Búvármaszk szett - 100-as

8 990 Ft

8575700

Tervezőcsapatunk edzett üveg lencséjű maszkkal és rugalmas, szeleppel rendelkező légzőcsővel kínálja ezt a szettet, hogy a sznorkeling még jobb élmény legyen.

A búvármaszkból és légzőcsőből álló 520-as szett ideális választás sznorkelinghez: kényelmes légzést és jó tartást biztosít. A hálós táskában könnyen megszárad.

Szín:

Világos rózsaszín / Korall / Narancssárga

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Könnyű le- és felvétel

Szövet pántja nem húzza a hajat. Légzőcsőrögzítővel.

Vízelvezetés

A szelepnek köszönhetően a légzőcsőbe került víz könnyen távozik.

Univerzális méretek

Szilikon tömítése kényelmes és vízhatlan. Több méretben is kapható.

Kényelmes csutora

A szilikon csutora maximális kényelmet garantál.

A természetes légzés elősegítése

Mérete felnőttek számára ideális.

Tartós használat

Edzett üvegből készült, fokozottan karcálló lencse.

Látómező

látómező M-es méretben

Leírás

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! A légzőcsővel való légzés megterhelőbb, mint szimplán az úszás. Ha kifulladtál, zihálsz, elfogyott a levegőd, esetleg szédülsz is, vedd le a maszkod és a légzőcsövet és menj ki a vízből!
A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

SZELEP

Szabadtüdős merülés során a víz befolyhat a légzőcsőbe. A víz kivezetését megkönnyítő szelep a légzőcső alján található. A víz nagy része a légzőcső alján keresztül távozik, így nincs szükség arra, hogy erővel kifújjuk (a hagyományos légzőcsővel szemben, ahol a víz felülről távozik).

A szelep használata

Csak finoman fújj bele, hogy a víz a szelepen keresztül távozzon! A fújást követően óvatosan vegyél ismét levegőt, mivel kis mennyiségű víz maradhat a légzőcsőben! Ilyen esetben ne ess pánikba! Emeld ki a fejedet a vízből, és a légzőcső tartalma azonnal kiürül a szelepen keresztül! Intenzív, gyors úszáshoz nem megfelelő, mivel a szelep elmozdulhat, ami a víz beáramlásához vezethet.

A szelep tisztítása

Előfordulhat, hogy homok vagy sókristály kerül a szelep és a légzőcső kemény része közé. Ilyenkor a szelep nem tud jól záródni és nem biztosít vízhatlanságot. Ebben az esetben bőséges, tiszta vízzel öblítsd el a légzőcsövet, és ellenőrizd, hogy a szelep jól záródik-e!

CSUTORA

A csutora a légzőcsőnek az a része, melyet a szádba veszel. Speciális formájának köszönhetően a légzőcső kényelmesebben helyezkedik el a szájban.

LÉGZŐCSŐ ÁTMÉRŐJE

Mérete felnőttek számára ideális.

HULLÁMTÖRŐ

A hullámtörő a légzőcső tetején található. Hajlított formája csökkenti a légzőcsőbe bejutó víz mennyiségét.

Méretek

Keskenyebb arcformához az M-es, szélesebbhez az L-es méret megfelelő.

SZILIKON

A szilikon rendkívül lágy anyag. A szilikon maszkszoknya finoman rásimul az arcra, vízhatlanságot biztosít. A szilikon csutora kényelmes a szájnak.

Edzett üveg lencse

Az edzett üveg 2-5-ször strapabíróbb, mint a hagyományos üveg. Ha törik, apró darabokra törik, így nem okoz súlyos sérülést.

Tanúsítvány

Megfelel az európai biztonsági szabványnak: EN 16805: 2015. INPP (Hivatásos Búvárok Országos Szövetsége) tanúsítvánnyal rendelkező termék.

0% PVC

A búvármaszk és légzőcső nem tartalmaz PVC-t.

Szett méretei


Szélesség: 21 cm.Magasság: 41 cm.Vastagság: 8 cm.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Maszk 50% Szilikon, 20% Polietilén-tereftalát (PET), 20% Polikarbonát, 10% Ásványi üveg Búvár pipa 50% Polisztirol (PS), 25% Szilikon, 25% Polikarbonát Csomagolás 100% Újrahasznosított poliészter

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!.

Képek

Búvármaszk szett - 100-as
Búvármaszk szett - 100-as

Vélemények

Betöltés...