Ecodesign
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900

Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900

19 990 Ft

8732695

A merüléshez tervezett Easybreath 900-as búvármaszkkal kiegyenlítheted a nyomást a füledben, így néhány méteres mélységig le tudsz merülni.

A merüléshez tervezett Easybreath 900-as felnőtt búvármaszk rugalmas orr-része lehetővé teszi, hogy 3 méteres mélységig lemerülj, és felfedezd a víz alatti világot.

Szín:

Menta / Fekete

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Nyomáskiegyenlítés

Rugalmas orr-rész a fül kiegyenlítéséhez szabadtüdős merülésnél 3 m mélységig.

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív levegőkeringető rendszere megakadályozza a párásodást.

Eco design

A környezettudatos tervezésnek köszönhetően 10%-kal csökkent a környezetre gyakorolt hatása.

Víz- és porállóság

A „dry-top” kialakítású búvármaszk megakadályozza a víz beszivárgását felülről.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

Leírás

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Egy légzőcsövön át lélegezni összetettebb, mint egyszerűen csak úszni. Ha fáradtnak érzed magad, légszomjad van vagy szédülsz, vedd le a maszkot és menj ki a vízből! A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

Milyen a merüléshez tervezett Easybreath 900-as felnőtt búvármaszk?

Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Easybreath 500-as (páramentesség, panoráma látómező, könnyű felvétel, dry-top légzőcső), csupán egyetlen újdonságban különbözik tőle: az orr kialakítása. Az orrnál található rugalmas résznek köszönhetően kiegyenlítheted a nyomást a füledben, így nem kell attól félned, hogy merülés közben fájni fog a dobhártyád.
Az Easybreath-kialakítás minden előnye, a merülés lehetőségével kiegészülve!

Miért van az Easybreath maszknak rugalmas orr-része?

A kis térfogat ellenére leereszkedéskor, kisebb szabadtüdős merüléskor (max. 3 m vízmélységig), a környező nyomás növekszik. Ez a fülnek kellemetlen lehet. Ezen legkönnyebben úgy lehet segíteni, ha befogod az orrod, és finoman a füledbe nyomod a levegőt.
A nyomás a maszkot is az archoz tapaszthatja. Ez a kis kellemetlenség kiküszöbölhető: fújd ki a levegőt az orrodon vagy a szádon, hogy a maszk a helyére kerüljön!

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Miért nem alkalmas ez a maszk búvárkodáshoz?

A Decathlon (Easybreath) búvármaszk azok számára ideális, akik elsősorban a kényelmes szájon és orron át történő belégzést és a panorámás látómezőt keresik.
Kialakításának köszönhetően az Easybreath maszk kiváló választás azok számára, akik főleg a felszínen maradva szeretik figyelni a vízi élővilágot, de olykor kisebb mélységekbe is lemerülnek.

Melyik méretet válasszam?

Az Easybreath 900-as felnőtt merülőmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.
10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret megfelelő, szélesebb archoz pedig: az M/L-es méret.

A méret kiválasztásához helyezd a maszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath 900 maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Mire ügyeljek az Easybreath 900 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 900 búvármaszkot?

Igen, növeld a Decathlon maszkod élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek.
pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8577515, fehér kupak - 8520085.

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.
Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL 1/2

Miközben minőségi és ellenálló termékeket készítünk, az újrahasznosított műanyagok (pánt, állvédő, légzőcső) használatával, az elhasználódott termékek újrahasznosításának köszönhetően csökkentjük bolygónk erőforrásainak kimerülését (a termék 29%-a újrahasznosított műanyag).

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL 2/2

A szövetek festése sok vizet igényel, ugyanakkor a festőkádakban nagy mennyiségű szennyezett víz keletkezik. Hogy csökkentsük ezt a káros hatást, két módszert alkalmazunk:
A maszk pántjának festésénél csak minden második szál festett tömegében (ami a termék súlyának 5%-át teszi ki)
A táska festett fonala tömegében történő festésből származik, a pigmenteket a szövetszál gyártása során juttatják be (ami a termék súlyának 3%-át teszi ki).

Jótállás

A termék használatához szükséges alkatrészek elérhetősége:2 év.

Súly

0.634 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Perem 100% Szilikon Lencse 90% Polikarbonát, 10% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Légzőcső 100% Polikarbonát Keret 100% Újrahasznosított polipropilén (PP)

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

További ajánlatunk

Képek

Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900
Búvármaszk merüléshez - Easybreath 900

Videók

Vélemények

Betöltés...