Ecodesign
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék

Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék

19 990 Ft
8528540

A merüléshez tervezett Easybreath 900-as búvármaszkkal kiegyenlítheted a nyomást a füledben, így néhány méteres mélységig le tudsz merülni.

A merüléshez tervezett Easybreath 900-as felnőtt búvármaszk rugalmas orr-része lehetővé teszi, hogy 3 méteres mélységig lemerülj, és felfedezd a víz alatti világot.

Szín:

Zöldeskék / Fekete

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Nyomáskiegyenlítés

Rugalmas orr-rész a fül kiegyenlítéséhez szabadtüdős merülésnél 3 m mélységig.

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív levegőkeringető rendszere megakadályozza a párásodást.

Eco design

A környezettudatos tervezésnek köszönhetően 10%-kal csökkent a környezetre gyakorolt hatása.

Víz- és porállóság

A „dry-top” kialakítású búvármaszk megakadályozza a víz beszivárgását felülről.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

Képek

Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék
Búvármaszk merüléshez Easybreath 900, kék

Technikai információ

Milyen a merüléshez tervezett Easybreath 900-as felnőtt búvármaszk?

Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Easybreath 500-as (páramentesség, panoráma látómező, könnyű felvétel, dry-top légzőcső), csupán egyetlen újdonságban különbözik tőle: az orr kialakítása. Az orrnál található rugalmas résznek köszönhetően kiegyenlítheted a nyomást a füledben, így nem kell attól félned, hogy merülés közben fájni fog a dobhártyád.
Az Easybreath-kialakítás minden előnye, a merülés lehetőségével kiegészülve!

Miért van az Easybreath maszknak rugalmas orr-része?

A kis térfogat ellenére, leereszkedéskor, kisebb szabadtüdős merüléskor (max. 3 m vízmélységig), a környező nyomás növekszik. Ez a fülnek kellemetlen lehet. Ezen legkönnyebben úgy lehet segíteni, ha befogod az orrod, és finoman a füledbe nyomod a levegőt.
A nyomás a maszkot is az archoz tapaszthatja. Ez a kis kellemetlenség kiküszöbölhető: fújd ki a levegőt az orrodon vagy a szádon, hogy a maszk a helyére kerüljön!

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Az úszástudás, a jó fizikai állapot és megfelelő kardiovaszkuláris működés előfeltétele a sikeres sznorkelingnek. Ha bármi kétely, kérdés felmerül, keresd fel az orvosodat!
A légzőcsővel való légzés megterhelőbb, mint szimplán az úszás. Ha kifulladtál, zihálsz, elfogyott a levegőd, esetleg szédülsz is, fogd a felszerelést és menj ki a vízből!

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Miért nem alkalmas ez a maszk búvárkodáshoz?

A Decathlon (Easybreath) búvármaszk azok számára ideális, akik elsősorban a kényelmes szájon és orron át történő belégzést és a panorámás látómezőt keresik.
Kialakításának köszönhetően az Easybreath maszk kiváló választás azok számára, akik főleg a felszínen maradva szeretik figyelni a vízi élővilágot, de olykor kisebb mélységekbe is lemerülnek.

Melyik méretet válasszam?

Az Easybreath 900-as felnőtt merülőmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.
10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret megfelelő, szélesebb archoz pedig: az M/L-es méret.

A méret kiválasztásához helyezd a maszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

Használhatom az Easybreath 900 maszkot, ha szakállam van?

A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Mire ügyeljek az Easybreath 900 használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 900 búvármaszkot?

Igen, növeld a Decathlon maszkod élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek.
pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8577515, fehér kupak - 8520085.

Maszk mérete

Magasság: 29 cm.
Szélesség: 18 cm.
Vastagság: 12 cm.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL 1/2

Miközben minőségi és ellenálló termékeket készítünk, az újrahasznosított műanyagok (pánt, állvédő, légzőcső) használatával, az elhasználódott termékek újrahasznosításának köszönhetően csökkentjük bolygónk erőforrásainak kimerülését (a termék 29%-a újrahasznosított műanyag).

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL 2/2

A szövetek festése sok vizet igényel, ugyanakkor a festőkádakban nagy mennyiségű szennyezett víz keletkezik. Hogy csökkentsük ezt a káros hatást, két módszert alkalmazunk:
A maszk pántjának festésénél csak minden második szál festett tömegében (ami a termék súlyának 5%-át teszi ki)
A táska festett fonala tömegében történő festésből származik, a pigmenteket a szövetszál gyártása során juttatják be (ami a termék súlyának 3%-át teszi ki).

Jótállás

A termék használatához szükséges alkatrészek elérhetősége:2 év.

Súly

0.634 kg

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Perem 100% Szilikon Lencse 90% Polikarbonát, 10% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Légzőcső 100% Polikarbonát Keret 100% Újrahasznosított polipropilén (PP)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Mosási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek