Búvármaszk - 100 SCD

5 990 Ft

8483961

Egylencsés búvármaszk légzőkészülékes és felszíni búvárkodáshoz, szilikon fejpánttal.

Kezdőknek ideális búvármaszk rendkívül rugalmas maszkszoknyával, mely könnyen kézbe fogható, így a búvár kényelmesen ki tudja üríteni a vizet.

Szín:

Sötétkék / Sárga

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Látómező

Függőleges látómező: 90° (M). Vízszintes látómező: 103° (M).

Belső térfogat

szakértőink által mért belső térfogat: 186 cm3

Kényelem

Szilikon maszkszoknya 2 méretben kapható (M/L).

Tartós használat

Egylencsés búvármaszk karcálló, edzett üvegből.

Állítható

A tömítésen lévő csatok segítségével könnyen állítható.

Leírás

Ideális búvármaszk kezdőknek

Az SCD 100 búvármaszk kerete (maszkszoknya és lencse közötti rész) távolabb helyezkedik el a lencséktől, így merülésnél kisebb a nyomásnövekedés.
Speciálisan kialakított részek a homloknál és a halántéknál, a búvár könnyen kezébe tudja venni a maszkot és kényelmesen ki tudja üríteni a vizet.

Hogyan válasszunk megfelelő méretű maszkot?

Helyezd a maszkot az arcodra a pánt felhelyezése nélkül, majd nyomd kézzel az arcodhoz, miközben beszívod és visszatartod a levegőt.
Ha a maszk jól „tapad” és nem esik le az arcodról, akkor megfelelő méretű, így nem fog beszivárogni a víz merülés közben.

Ha viszont leesik, beáramlik a levegő és a víz is beszivárogna, más méretű vagy másik típusú maszkot javasolt felpróbálni.

Hogyan lehet megelőzni a maszk párásodását?

Új maszk: A maszkot mosogatószerrel és langyos vízzel az ujjakkal javasolt lemosni és zsírtalanítani. Ne használj szivacsot a tisztításhoz!

Minden használat előtt ajánlott beleköpni a maszkba és a nyálat ujjal elkenni a lencsén, majd vízzel leöblíteni.
Nedvesítsd meg az arcod vízzel, hogy csökkentsd a bőröd és a maszk lencséje közötti hőmérséklet-különbséget, így kevésbé fog a lencse bepárásodni.
Használj páramentesítő spray-t!

Szilikon tömítés

A maszkszoknya (a maszk puha, rugalmas része, mely az arccal érintkezik) rendkívül puha szilikonból készült. A szilikon maszkszoknya finoman rásimul az arcra, vízhatlanságot biztosít. Rugalmassága révén nagyon kényelmes.

Edzett üveg lencse

Az edzett üveg 2-5-ször strapabíróbb, mint a hagyományos üveg. Ha törik, apró darabokra törik, így nem okoz súlyos sérülést.
Sokkal nagyobb mértékben karcálló, mint egy polikarbonát lencse.

A maszk beállítása

A mikrometrikus csatok és a két oldalt elhelyezkedő fogazott fejpántok segítségével még kesztyűben is könnyedén méretre állítható a búvármaszk.

A maszk méretei (M-es méret):


Szélesség: 15,5 cm.
Magasság: 9,5 cm.
fejpánt maximális magassága: 6 cm
fejpánt hosszúsága: 57 cm.

Tanúsítvány

A búvárszemüveg megfelel a biztonsági előírásoknak és az európai EN 16805 szabványnak. INPP (Hivatásos Búvárok Országos Szövetsége) tanúsítvánnyal rendelkező termék.

Súly

M : 0.137 kg
L : 0.178 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Lencse 100% Ásványi üveg Perem 100% Szilikon Keret 90% Polikarbonát, 10% Rozsdamentes acél Szíj 100% Szilikon Felső rész - Fő anyag 100% Polikarbonát

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Ha búvármaszkot viselsz, ne a fejeddel előre merülj a víz alá!

Tesztek

Csapatunk és technikai partnerünk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte a terméket.

Jóváhagyta

Technikai partnerünk: A Decathlon Hendaye-i (Franciaország) Vízisport központjában található Planet Ocean búvárközpont. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ.
Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA búvártermékek fejlesztéséhez: a tervezéstől (termékmenedzserek, designerek, mérnökök) egészen a központ búvárjainak részvételével végzett hosszú távú tesztekig (egész évben, kezdőtől oktatói szintig).

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A papírzsebkendők és a szilikontartalmú papír törlőkendők megkarcolhatják a lencse felületét, ezért kerüld ezek használatát. Ne használj tisztítószert, fertőtlenítőszert vagy acetont a lencse törléséhez.

Használati utasítás

A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

Vélemények

Betöltés...