Bodysurf deszka Handplane 100, sárga

6 990 Ft

8563576

Bodysurf a sportág megismeréséhez. A vízen siklás művészete a test erejével. Hullámmagasság <1m. A kéz elöl helyezkedik el. Uszony használata ajánlott.

Fedezd fel a testszörfözés páratlan élményét ezzel az egyszerű handplane-nel, melyet bárki használhat. Könnyebbnek érzed és könnyebben irányíthatod a tested, így jobban meglovagolhatod a hullámokat.

Szín:

Sárga

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Markolat / fogás

Állítható elülső heveder a kéz becsúsztatásához.

Stabilitás

Tehermentesít és irányít a hullámok hátán. Minden testalkathoz megfelelő.

Kis csomagméret

Űrtartalom = 2,5 l. Elfér a hátizsákban.Uszony használata javasolt.

Leírás

Mi is valójában a bodysurf?

A bodysurf azt jelenti, hogy a testeddel lovaglod meg a hullámokat. A szörfözéshez egy pár uszony és egy bodysurf szükséges.

Mi is valójában a handplane?

A bodysurf vagy handboard (más néven handplane) egy kisebb deszkalap, mely a test előtt tartott kéz alá helyezhető. Javítja a siklást és jobb irányítást biztosít.
A bodysurf könnyű és lágy anyagból készült, így könnyebben lebeg a vízen, segítve a szörföst a hullámok meglovaglásában.
A lekerekített forma megkönnyíti a siklást és a jó irányítást.
Az állítható hevederrel minden kézmérethez pontosan beállítható.

Hogyan kell használni a bodysurf handplane-t? Vízben történő mozgás és helyezkedés.

Először helyezd a kezed a handplane hevederébe és állítsd be a méretet, ha szükséges. A meghajtását elsődlegesen az uszonyok biztosítják. Amikor a vízben mozogsz, úgy használhatod a bodysurf deszkát, hogy közben gyorsúszó mozdulatokat (crawl) végzel, vagy kifeszített karral rátámaszkodsz.

Hogyan kell használni a bodysurf handplane-t? Hogyan kell elkapni és meglovagolni egy hullámot?

Ahhoz, hogy elkapj egy hullámot, erőteljes lábevezéssel/uszonymozdulatokkal, a tested megfeszítve, kell a part irányába haladnod, miközben a karodat előre tartva a kezeddel a handplane-re támaszkodsz.
Abban a pillanatban, amikor elkapod a hullámot, az egész tested a hullámtörés irányába (jobbra vagy balra) kell fordítanod. Ezt követően eldöntheted, hogy a test maximális megfeszítése mellett a kezed továbbra is a handplane-en tartod vagy a tested mellé helyezed.

Milyen uszonyt válasszunk a bodyszörfözéshez?

A bodyboard uszonyok többsége testszörfözésre alkalmas. Bodyszörfözéshez az 500 OLAIAN bodyboard uszonyokat ajánljuk, amelyeket használva leginkább érvényesül a kényelem és a meghajtás. Az uszonyok sajátossága a szimmetrikus kialakítás, amely hatékonyabb lábmunkát eredményez az úszás során. Az uszony rögzítővel (leash) készült, ez egy fontos kiegészítő, amely megakadályozza az uszony elvesztését.

Biztonsági és magatartási szabályok a vízben - 1. rész

A bodyszörfözés egy fantasztikus sport, melynek mindenki számára kötelezően betartandó, alapvető biztonsági szabályai vannak: 1- Tájékozódj és figyeld meg a körülményeket: áramlatok, sziklák, az árapály hatásai, hullámok mérete, vízben lévő személyek száma, stb.
2- Ne becsüld túl a saját képességeidet, és ha kell, válassz könnyebb feltételeket biztosító helyszínt!
3- Használj megfelelő felszerelést: jó állapotú uszonyt és deszkát, megfelelő méretű neoprén ruhát!

Biztonsági és magatartási szabályok a vízben - 2. rész

4- Tartsd be a „hullámelsőbbség” szabályát: Annak van elsőbbsége, aki a legközelebb van a hullámtöréshez. 5 - A csúcs felé haladva kerüld ki a hullámtörést.
6 - Használj uszonyt. Ellenkező esetben ajánlott biztonságos fürdőzési terület választani a bodyszörfözéshez.
7 – Ne bodyszörfözz olyan hullámokon, amelyek a homokparton törnek meg.
8 - Esésnél védd a fejed az ütések ellen, igyekezz az oldaladra esni (soha ne fejjel előre). 9 - Ne szörfözz egyedül!

Ne hagyd tűző napon, melegen!

A használaton kívüli szörföt ne hagyd a napon és ne tedd ki 40 °C-nál nagyobb hőmérsékletnek. Ezért a túlzott felmelegedés elkerülése érdekében tárold a bodyszörföt védőtáskában, napernyő alatt, árnyékban, egy világos törölközővel leterítve.
Semmiképp ne hagyd a kocsiban, tűző napon! A túlzott felmelegedés felhólyagosodáshoz, buborékok kialakulásához, sőt a handplane deformálódásához vezethet.

RADBUG

A RADBUG a Decathlon által forgalmazott bodyboard és bodysurf termékek márkaneve.
Mi azért vagyunk, hogy minél több emberrel megismertessük azt a hihetetlen érzést, amit a bodyboardozás és a bodyszörfözés nyújt.
A hullámon való siklás tiszta, mámorító és egy életen át tartó élményét.
Azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy könnyebb és merészebb termékeket kínálva mindenki számára lehetővé tegyük a sporttal való ismerkedést és az eredményes fejlődést a még örömtelibb élmények átéléséhez.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Hab 100% Fő anyag 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE) Alsó rész - Fő anyag 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE) Szíj 100%

Tárolási tanácsok

Ne hagyd a tűző napon, ha nem használod! Használat után árnyékos helyen szárítandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Hullámmagasság <1m. Uszony használata javasolt.

Tesztek

Szenvedélyes bodysurf csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte a terméket. A kiváló minőség és a tartós használat biztosítása érdekében a termék alkotórészeit laboratóriumban teszteltük.

Képek

Bodysurf deszka Handplane 100, sárga
Bodysurf deszka Handplane 100, sárga
Bodysurf deszka Handplane 100, sárga
Bodysurf deszka Handplane 100, sárga
Bodysurf deszka Handplane 100, sárga

Videók

Vélemények

Betöltés...