Babacipő, tépőzáras - 100-as, I LEARN

3 490 Ft

8643424

Segíti gyermekedet a magabiztos járás elsajátításában. Jobb/bal jelölések a talpon.

Tervezőcsapatunk egy pszichomotoros terapeuta segítségével fejlesztette ki ezt a cipőt. Célunk, gyermeked lábfejének természetes fejlődésének biztosítása. Egyszerre rugalmas és merev, jól tart.

Szín:

Rózsaszín / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

A motoros képességek fejlődésének támogatása

Rugalmasság: hajlékony külső talp.

Segít az önállóság fejlesztésében

Széles nyílásának köszönhetően könnyű belebújni. Jobb / bal láb "Felhő" jel.

Vízlepergetés

Vízlepergető anyaga ellenáll az enyhe esőnek.

Talpa nem hagy nyomot a padlón

Fehér talp, amely nem hagy nyomot a padlón.

Leírás

A gyerekek lábfejéhez adaptált cipő.

Különleges odafigyeléssel választottuk ki a cipő anyagösszetételét, hogy garantálni tudjuk gyermeked számára a "mezítlábas" érzést. Egy cipő, ami egyszerre véd és nyújt szabad és természetes mozgást.

Önállóságra nevelés

Széles nyílás a gyors és egyszerű le- és felhúzásért. Hogy elkísérjük gyermekedet önállósodási törekvéseiben, a talpbetéten felhő jelet, a talpon pedig a jobb és bal láb jelzéseket tüntettük fel. Ez a cipő a szülők partnere gyermekük fejlődésének támogatásában.

Melyik a jobb és bal lábam? Ez aztán a kérdés!

Körülbelül 5-6 évesen tudják a gyerekek a jobb-és baloldalukat megkülönböztetni. Hogy a kisebbek is önállóan tudjanak öltözni, jobb és bal láb jelzéseket tüntettünk fel a terméken. Felhő jelzéssel a talpbetéten. És két kis manccsal a talpon.

Melyik cipőt válasszam a gyerekemnek?

1-2 éves korban (20-24-es méret): a járás elsajátítása. A lábfej ilyenkor kerek, lapos és párnás: az I LEARN cipőink nagyon rugalmasak, hogy segítsék a lábfej természetes fejlődését. 3-6 éves korban (25-28-as méret): a gyaloglás, futás és ugrálás javulása. A lábfej erősödik, vékonyodik, kialakul a lábboltozat: az I MOVE cipőink rugalmasak és tartják a sarkat.

A megfelelő méret kiválasztása

Nagyon könnyen ellenőrizheted a méretet: Vedd ki a talpbetétet és helyezd a talajra. Helyezd rá a gyermek lábát, a sarok legyen a kiindulópont. Hogyha elérnek a lábujjak a vonalig, akkor ez a megfelelő méret. Gyakran ellenőrizd a lábméretet, mert 1-3 éves korban nő gyermeked lába a leggyorsabban. Nézd meg a weboldalunkon a "Melyik méretet válasszam?" menüpontban

Napi 60 perc fizikai aktivitás

Tudtad, hogy a WHO ajánlása szerint, az egészséges fejlődés érdekében, gyermekednek napi 180 percet kéne fizikai aktivitással tölteni? Ebből legalább napi 60 percet intenzív testmozgással kéne kitölteni 3 éves kor felett. A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti a későbbi, egészségügyi problémák kialakulását.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 100% Poliuretán Alsó rész 100% Sztirol-butadién-sztirol (SBS) Belső rész 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán

Karbantartási tanácsok

Az első használat előtt mosd ki!. Vegytisztítása tilos!.

Képek

Babacipő, tépőzáras - 100-as, I LEARN
Babacipő, tépőzáras - 100-as, I LEARN

Vélemények

Betöltés...