Babacipő, rugalmas, eco design termék

2 990 Ft

8489682

Babacipő az első lépések megtételére, bölcsődei, óvodai benti cipőnek vagy otthoni használatra.

Az első babatorna cipő !Rugalmas és csúszásgátló, a gyermek nem fog elcsúszni a képességfejlesztő pályán.

Szín:

Világos rózsaszín / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

A motoros képességek fejlődésének támogatása

Nagyon rugalmas talp és felsőrész.

Segít az önállóság fejlesztésében

Széles nyílás, csúszásgátló talp, jobb és ballábas jelölés.

Légáteresztés

A cipő felső része lélegző.

Leírás

A fizikai aktivitás előnyei a legfiatalabb kortól.

A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti az egészségügyi problémákat az élet során. Emellett a csoportos fizikai aktivitás segíti a gyermek szociális integrációját és személyiségének kialakulását.

Fizikai és intellektuális előnyök

Melyek a fizikai előnyei? A motorikus és fizikai készségek fejlesztése. Növekedés fejlődése. Véd az elhízástól. Melyek az intellektuális előnyök? Önbizalom elsajátítása.
Csoportba való beilleszkedés elsajátítása.
Gyermek személyiségének a kibontakozása. A figyelmi képesség javítása.

Használati utasítás:

Beltéri használatra (száraz, sima talajon). Zokni nélkül javasolt használni, hogy a kicsik lába maximálisan érintkezzen a talajjal. A lábfej alatt elhelyezkedő idegek következtében is érzi a gyermek a talajt és segít az egyensúlya megtalálásában.

A gyermek lábfejének jellemzői:

A babák számára a legjobb, ha mezítláb mászkálnak, így megtanulják az érzékelést. A lábfej alatt elhelyezkedő idegek segítik a súlyeloszlást és az egyensúly megtalálását. A széles és rugalmas Domyos babacipők segítenek a gyermek fejlődésében, mindeközben védik a lábukat a hidegtől és az egyenetlen talajtól. Minden babacipőnk a babák speciális morfológiájához adaptált.

A gyakorlat

Mi a babatorna? Játékos tornagyakorlatok egy épített készségfejlesztő pályán, oktatók segítségével. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek... ), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A babatorna 1 - 6 éves gyerekek számára ajánlott.

A babatorna előnyei

Melyek a babatorna előnyei?A babatorna elősegíti a kicsik pszichomotoros fejlődését, különösen a mozgást, a koordinációt és az egyensúlyt. Megtartani az egyensúlyt a pályán, ugrálni, gurulni, mászni, ezen gyakorlatokon keresztül sajátítja el a gyermek az önállóságot és az önbizalmat.

Babatornához ajánlott ruházat

Milyen ruházatban javasolt a babatorna?
Kényelmes és puha, a szezonhoz adaptált ruházat: egy póló és egy rövidnadrág, vagy puha nadrág, egy pulóver vagy melegítő a bemelegítéskor.És, hogy ne csússzanak el a sporteszközökön, egy pár Domyos cipő!

Fontos a megfelelő méret kiválasztása:

Hogyan válasszak megfelelő méretet? Nagyon fontos a pontos méret kiválasztása: a kisebb vagy nagyobb méret (még 5 mm különbség sem) nem megfelelő! Egy kisebb méretű cipőben megsérülhet a bokája vagy a lábujjai, kidörzsölheti bőrét, egy nagyobb méretűben megnyújthatja a lépteit, vagy vízhólyagot okozhat. 1-2 éves korban a lábméret 3-4 havonta nő egy méretet. Ellenőrizd rendszeresen a lábméretét:

Új design környezettudatos eljárással

Tervezőcsapatunk számára fontos a munkájuk a föld erőforrásaira gyakorolt hatása, ezért újratervezte a 110-es babacipőt és mostantól környezettudatos eljárással gyártják.

A design-nak (szabás és a felsőrész anyaga) és a talp anyagainak köszönhetően (kevesebb anyag) ez az új modell gyártásakor 21%-kal kevesebb CO2-t bocsát ki.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Sztirol-butadién-sztirol (SBS) Felsőrész 100% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 80% Polietilén-tereftalát (PET), 20% Etilén-vinil-acetát (EVA)

Tárolási tanácsok

Nedvességtől, napfénytől védett, száraz és jól szellőző helyen tárolandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Beltéri használatra ajánljuk.

Tesztek

Minden GSL 110-es Domyos babacipőnket babatornán teszteltük használat közben.Minden Domyos cipőt laboratóriumban teszteltünk (például, hogy mennyire tapad vagy mennyire ellenálló). Emellett termékeink megfelelnek a Decathlon toxikológiára vonatkozó előírásainak. Végül, a termékeink összetevőit ellenállónak minősítették.

Karbantartási tanácsok

Az első használat előtt mosd ki!. Kézzel mosható. Vegytisztítása tilos!.

Vélemények

Betöltés...