Baba melegítő együttes, szürke

4 990 Ft

8572444

Meleg és kényelmes melegítő, tartja a bokát és a derekat, környezettudatos módon készült.

Minimal Waste eljárással készült melegítőruha, azaz minimális hulladékkal jár az előállítása. Egy komoly lépés a felelősségtudatosabb választék felé.

Szín:

Szürkéskék / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Segíti az önállóságot

Könnyen felvehető melegítő együttes.

Meleg

Bolyhozott felső és nadrág, melegen tartja a testet.

Rugalmas anyag

Rugalmas anyaga elkíséri a gyermek mozdulatait.

Lágy tapintás

Bolyhozott, puha anyag, nagyon kényelmes a babának.

Leírás

Mi az a Minimal Waste?

Ez egy új gyártási folyamat, melynek célja a szövethulladék csökkentése a design megtervezésének szakaszában. A termék gyártásának és elgondolásának alapja a szabásminta, már nem kizárólag a design.
Ez azt jelenti, hogy a formatervezés kulcsa a szabásminta. Figyelünk arra, hogy a termék különböző részei tökéletesen illeszkedjenek a szabásmintán, mint egy puzzle, így a legkevesebb anyaghulladék keletkezik.

Miért kell a Minimal Waste-t alkalmazni?

A ruhagyártáshoz használt anyagok 15-20%-a végzi szövethulladékként. A szövethulladék a természetes erőforrások elpazarlását jelenti. Létfontosságú a problémát annak forrásánál elfojtani, vagyis maximálisan fel kell használni a szöveteket, és minimalizálni kell a pazarlást a termék gyártása során. Ezen termék esetében 18%-ról 9%-ra csökkentettük a szövethulladékot.

Terméktesztek

Termékeink tervezésekor olyan anyagokat és festékeket használunk, amelyek semmilyen veszélyt nem jelentenek a babák számára, és olyan kiegészítőket választunk (gombok...), melyeket nem tud lenyelni. Biztosíthatunk róla, hogy a ruhák anyaga nem veszélyes a gyerekek számára, ha a szájukba veszik. A szabványok betartásán kívül a baba biztonsága a legfontosabb számunkra. Apró részletek, amitől minden más lesz!

A gyermek fejlődése

Termékeinket pszichomotoros mozgással foglalkozó szakemberrel együtt fejlesztjük, hogy megértsük és segítsük a gyerekek mozgásfejlődését, önállósodását. „A lényeg, hogy a gyerekek ne bizonytalanodjanak el és ne adják fel. Olyan mozdulatokat kell végeztetnünk velük, melyek nem haladják meg a képességeiket, és melyek ismétlés útján később automatizmussá válnak.” - magyarázza szakértő partnerünk, Agathe.

Segíti a gyerekeket az önálló öltözésben

Mindez hogyan jelenik meg a termékeknél? Könnyen felhúzható cipzárak, széles, a fejen egyszerűen áthúzható nyakkivágás, vizuális jelek, melyek segítenek megkülönböztetni a ruha elejét és hátulját. Apró segítség a gyerekeknek, hogy önállóvá váljanak és egyedül tudjanak öltözni, akár a nagyok.

Babatorna

Sport? Játék? A mozgás élményének felfedezése?
A babatorna játékosan segíti a jövő nagy sportolóinak pszichomotoros fejlődését.
1-6 éves korig végezhető, játékos gyakorlatok, melyek megfelelő anyagokból kialakított, képességfejlesztő pályán végezhetők.

Hogyan öltöztessem a gyermekem a babatornához?

A Domyos választékában mindent megtalálsz, amiben kényelmesen mozoghat gyermeked: pólót, melegítő nadrágot, leggings-et vagy cipzáras pulóvert. A cél, hogy semmi ne zavarja a mozgás közben, ne kelljen állandóan felhúzni a nadrágját, vagy lehúzni a pólóját. A ruhák technikai kialakítása a tudásszinthez igazodik.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 49% Polietilén-tereftalát (PET), 45% Pamut, 6% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Baba melegítő együttes, szürke
Baba melegítő együttes, szürke

Vélemények

Betöltés...