2 az 1-ben napvédő krém arcra és ajakbalzsam, 30 faktoros

2 990 Ft
Egységár 149 500 Ft/L

A sötét bőr naptól való védelmére szabadtéri tevékenységek során. 30 faktoros védelem az UVA- és UVB-sugarak ellen.

Kicsi és praktikus :krém 20 ml / ajakbalzsam 4 g. Megvéd a havon végzett sporttevékenységek során (erős visszaverődés).2 az 1-ben, bárhová magaddal viheted.

Méret:

Méretválasztó
20ML
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Napvédelem

30 faktoros napvédő krém, és 30 faktoros ajakbalzsam, magas UVA és UVB védelem.

Folyadékpótlás

Hidratáló formula. Dermatológiailag tesztelt.

Vízállóság

Vízálló formula.

Könnyű szállítás

11,7 x 3,4 x 2,2 cm.Bármilyen zsebben elfér.

Leírás

20%-os CO²-egyenértékű környezetvédelmi javulás

A 2022/23-as tél új termékein 3 fejlesztést hajtottunk végre :- műanyag csomagolás helyett papírcsomagolás,
- a teljes csomagolás mennyiségének csökkentése, a szállítás optimalizálása érdekében, hogy elkerüljük a "levegő" szállítását.
- az ISO16128 szabványnak megfelelően az ajakbalzsam összetétele most 77%-ban természetes anyagokból származik.
- az ISO16128 szabványnak megfelelően a napvédő krém összetétele most 75%-ban természetes anyagokból származik.

Az óceán iránti tisztelet

A Decathlon elkötelezett e kérdés iránt, ezért ezt a terméket úgy terveztük, hogy kisebb hatást gyakoroljon a környezetre és különösen a tengerfenékre.A formulák független laboratórium által elvégzett, az ISO 10253 és az ISO 8692 szabvány szerinti, algákon és korallokon végzett ökotoxicitási vizsgálatokon estek át.E tesztek eredménye az, hogy formuláink normál használati körülmények között nincsenek negatív hatással a tengeri élővilágra.

A hawaii törvény tiszteletben tartása

A tengeri élővilág védelme érdekében Hawaii állam úgy döntött, hogy 2021. január 1-i hatállyal betiltja bizonyos vegyi anyagok napvédő krémekben történő használatát.Az ezt előíró jogszabály megnevezi azokat a vegyi anyagokat - például az oxibenzont és az oktinoxátot -, melyekkel gyakran találkozhatunk napvédő krémek alapanyagaként, és melyek károsíthatják, vagy akár el is pusztíthatják a korallokat.A formuláink megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Óvintézkedések

A napfénnyel való érintkezés előtt 20 perccel kend fel.Egyenletesen, bőségesen vidd fel a bőrre, mielőtt a napra mennél, majd rendszeresen, legalább 2 óránként használd ismét! Ne tartózkodj a napon, amikor a legerősebben süt!
A napszúrás veszélyes lehet, főleg a gyerekek számára.
Babák és gyerekek ne tartózkodjanak a napon, melegben.
3 év alatti gyerekek számára nem megfelelő!
Ne kerüljön közvetlenül a ruhára!

Minőségi kötelezettségvállalás (1/2)

A Decathlon tovább megy a nemzetközi kozmetikai előírásoknál, és több mint 1000 vitatott anyagot tiltott be, amelyeket nem szeretnénk megtalálni a termékeinkben, még akkor sem, ha engedélyezettek a piacon. Például ismert endokrinkárosítók és bizonyos tartósítószerek.

Minőségi kötelezettségvállalás (2/2)

Ami az UV-szűrőket illeti, nagyon szigorúak vagyunk, és csak azon UV-szűrők egy kis listáját engedjük be termékeinkbe, amelyeket toxikológusunk jóváhagyott, és amelyek a legkevésbé károsak az egészségünkre vagy a környezetre.

Termékleírásnaptej

30 faktoros védelem mértéke :Magas szintű védelem.30 faktoros védelem az UVA- és UVB-sugarak ellen.Hidratáló. Nem ragad. Vízálló.
Dermatológiailag tesztelt

TermékleírásNapvédelmet nyújtó ajakbalzsam

Ajakbalzsam a kupakban. 50+ faktor. Nagyon magas UV-védelem. Hidratáló. Rendkívül víz- és izzadságálló.

Származás

Franciaországban készült

Súly

0.02 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

30 faktoros napvédő krém / ÖSSZETEVŐK : Aqua, c12-15 alkyl benzoate, alcohol denat., etil-hexil-szalicilát, glicerin, kapril/kaprikus triglicerid, butil-metoxidibenzoil-metán, etil-hexil-triazon, bisz-etilhexil-oxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, fenil-benzimidazol-szulfonsav, dikapril-karbonát, trietanolamin, c20-22 alkil-foszfát, cetil-alkohol, c20-22 alkoholok, butyrospermum parkii vaj, dimetikon, macadamia integrifolia magolaj, parfüm, kapril-glikol, ammónium-akrilil-dimetil-tarturát/vp kopolimer, xantán gumi, etilhexil-glicerin, dinátrium-edta, laminaria ochroleuca kivonat, tokoferil-acetát, tokoferol.Napvédő stick 50+ faktoros/ Összetevők : Octyldodecanol, Helianthus Annuus (napraforgó) magviasz, kapril/kaprikus triglicerid, cetil-alkohol, dikaprilil-karbonát, Cera Alba (méhviasz), Butyrospermum Parkii (shea) vajkivonat, Dietilamino-hidroxi-benzoil-hexil-benzoát, Dietilhexil-butamido-triazon, hidrogénezett ricinusolaj, bisz-etilhexil-oxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, Etilhexil-triazon, gliceril-behenát, dibutil-lauroil-glutamid, dibutil-etilhexanoil-glutamid, benzotriazolil-dodecil-p-krezol, titán-dioxid, parfüm (illatanyag), polihidroxisztearinsav, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, Alumina, sztearinsav, tokoferol, béta-szitoszterin, szkvalén

Használatra vonatkozó korlátozások

3 év alatti gyerekeknek nem megfelelő.

Tesztek

Független laboratórium által, a hatályos szabályok szerint tesztelt termék.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...