Vízhatlan, légáteresztő és védi a tarkót is.

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
  • Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
  • Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
  • Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
  • Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
  • Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean900 felnőtt sapka, fekete TRIBORD - Hajózás kiegészítők
Hajózás, dingi, windsurf

Ozean 900 felnőtt sapka vitorlázáshoz, fekete TRIBORD

TRIBORD
Intenzív nyílt vízi vitorlázáshoz. Tartós védelmet nyújt a hideg, szél és a ködszitálás ellen. Fokozottan vízhatlan, szélálló, vízlepergető és lélegző sapka. A sapka tökéletesen véd a tarkónál is a befolyó esőtől, a napellenző jó látást biztosít és véd.
Decathlon
ig 5 990Ft %

Minimum

5 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
5 990Ft %
5 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8223141
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság 24 órás viharteszt (450 l/h/m²). Min. 20000 mm. Vízhatlan varrások.
Légáteresztés Lélegző: kivezeti a test által termelt párát. RET 12.
Egyszerű használat Fejkörmérete állítható. Zsinórral: nem fújja le a szél.
Vízlepergetés Speciális vízlepergető bevonat.
Ellenáll a sós víznek Különleges felületkezelése megállítja a standard bevonatokat rongáló hidrolízist
Szélálló Szélálló, mégis jól szellőző membrán: megakadályozza a hideg levegő beáramlását.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mit jelent az összetevő vízhatlansága? A vízhatlanság a szövet ellenállását fejezi ki a víz behatolásával szemben. Mértékét jegyzőkönyvben rögzített víznyomás-teszttel állapítják meg. Az esővíz átlagnyomása 1000 és 2000 mm között mozog, egy szövet 2000 mm-től kezdve vízhatlan. Termékeink 2000-10000 mm-es víznyomásnak képesek ellenállni, tehát nagyon jó vízhatlansági fokkal rendelkeznek még a legextrémebb időjárási körülmények között is.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá.
Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 100 l/h/m²- 450 l/h/m²-es teszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC), ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2 l/h/m² (www.Paris.fr).
Mit nevezünk vízhatlan varrásnak vagy vízhatlanító szalagnak? Ezek a varrások a vízálló és hőhegesztett szalagoknak köszönhetik vízhatlanságukat. A varrások hátoldalára ragasztják ezeket, a vízhatlansághoz nélkülözhetetlen szalagokat a kapillaritás jelenségének megelőzésére (a víz a szálakon és/vagy a varrás kis lyukain keresztül hatol be).
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
Mi a hidrolízis? A hidrolízis jelensége a tengervízben és a vízpermetben jelenlévő só rongáló hatása a standard membránokra és bevonatokra. Minden Tribord membrán és bevonat hidrolízis-gátló technológiával készült, így sokáig megőrzik jó állapotukat. Nem mennek tönkre, tartósan vízhatlanok és légáteresztők maradnak.
Mi a vízlepergetés? A vízlepergető, víztaszító bevonattal ellátott szövet tulajdonsága. Megakadályozza a víz megtapadását a szövet felületén, így azt is, hogy a víz felszívódjon. Mozgás hatására a vízcseppek legurulnak az anyagról: ezt a jelenséget nevezzük vízlepergetésnek. A vízlepergetésnek köszönhetően a víz nem itatja át a külső szövetet, így a dzseki könnyű marad és gyorsan szárad.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index, amellyel mérhető? A szövet légáteresztő-képessége azt jelenti, hogy elvezeti a testpárát (az izzadságot). A RET-index (Resistance Evaporative Transfert = Páraáteresztő-képesség) segítségével mérhető. Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6 és 12 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 12 és 20 közötti RET: légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő. Termékeink RET-értéke 7,2 és 12 között mozog, tehát nagymértékben légáteresztőek.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezéssel bemutatható, milyen a hőérzet szeles és hideg időjárás esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 30 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 6°C van. Anyaga véd a szél ellen.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliamid
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mosógépben 30°C-on mosható. A szárítógépben szintetikus programmal megújíthatja a szövet vízlepergető tulajdonságát.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE