Kényelmes és vízhatlan

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean 900 piros vitorláskabát TRIBORD - Hajózás, dingi, windsurf
Hajózás, dingi, windsurf

Ozean 900 vízhatlan és légáteresztő férfi vitorlás kabát, piros TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, viharos időjárási körülményekhez. Vízhatlan és légáteresztő hajóskabát sportos használatra is. Dereka neoprén, gallérja és mandzsettája véd a víztől.

Szín : Skarlátvörös

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 49 990Ft %

Minimum 49 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 07/03/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8314368
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 28000 mm. Viharteszt: 450 l/h/m² eső 24 órán át. 100% vízhatlan varrások
Meleg Stratermic 300 g-os polárral bélelt kézmelegítő zseb és gallér.
Tartós használat Tartós és erős, 3 rétegű anyag. Megerősített varrások. 2 év garancia.
Légáteresztés A Novadry bevonat biztosítja a légáteresztést: RET 15.
Szélálló Membránja véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Hőhegesztett fényvisszaverő rátét (EN471) a gyenge fényt felerősítve veri vissza
Egyszerű használat A gallérja könnyen beállítható: optimális védelmet biztosít a nyaknak.
Környezeti hatás Életciklus összehasonlítás: Férfi vitorláskabát-sustainability. decathlon. com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak:
Nyár
Vitorlázáshoz:
Viharos időben
Gyakoriság:
Intenzív
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Videó-útmutató Ismerje meg a videó segítségével a Ozean 900 kabát funkcióit és beállítási lehetőségeit.
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 3L összetevő a legextrémebb időjárási viszonyok közepette is száraz érzetet biztosít. A ruhadarabot 24 órás viharteszt során teszteltük: 450 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp víz sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő garantáltan vízálló min. 28000 mm-es vízoszlop nyomásig. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Kapucni Kiváló láthatóságot biztosító kapucnija 3 irányban állítható: napellenző magassága, látómező szélessége és a fejkerület. Félmerev napellenző formázható szegéllyel.
Hőszigetelés: Neoprén dereka rugalmas és állítható a két széles tépőzárral. Tökéletesen illeszkedik a kantáros nadrághoz.
Az iratok és a multimédiás eszközök védelme: Kenguruzsebe 100%-ig vízhatlan rekesszel rendelkezik, így a nem vízálló kiegészítők biztonságos tárolására is alkalmas.
Tárolás: A középső nagy zseb szilikonos cipzárral záródik, két viharzsinórral van felszerelve, melyek közül az egyik egy 130 x 220 mm nagyságú, vízhatlan zseb biztonságáról gondoskodik. Ebben a zsebben két kis rekesz található a kiegészítők tárolására (pl. : kés, seklikulcs. . . ), így azok nem csúszkálnak jobbra-balra.
Kézmelegítő zsebek: A nagy, 300 g-os polárral bélelt kézmelegítő zsebben egy pánton lógó gyűrű található, amelyre kívülre helyezve a biztosíték karabinerétt csatlakoztathatja, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy megszáradjon.
Vízhatlanság: A gallér belső része és a mandzsetta belseje tépőzárral behúzható, belső oldalán szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Gallér Egyszerűen, két exkluzív tépőzárral szabályozható a dupla gallér, amelyhez egy gumírozott betét is tartozik a nagyobb kényelem érdekében.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt: a ruhadarabot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 100 l/h/m²-450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Ez idő óta nem dőlt meg a rekord. Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (Paris.fr).
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb...) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Poliamid
Betét
71.0% Poliészter, 17.0% Poliuretán, 12.0% Elasztán
Kapucni
100.0% Poliészter
Bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Szárítógépben nem szárítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A NOVARDY technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Tanguy de Lamotte, hivatásos hajóskapitány, a Vendée Globe 2012-2013 versenyzője tesztelte és hagyta jóvá a legnehezebb óceáni időjárási körülmények között ezt a vízhatlan és légáteresztő ruhadarabot. Megvédte az erős széltől, orkántól, az özönvízszerű esőtől és a fedélzetre felcsapó hullámoktól.
Szakértőnk ajánlása A Novadry laboratóriumi körülmények között vihart szimulált a teszteléshez. 24 órán át bőséges esőnek (450 l/h/m²) tette ki a ruhadarabot, de az mindvégig száraz maradt.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE