Kényelmes és vízhatlan

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Ozean 900 fekete férfi kabát  TRIBORD - Férfi hajós ruházat
Hajózás, dingi, windsurf

Ozean 900 fekete férfi kabát TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, viharos időjárási körülményekhez. Vízhatlan és légáteresztő hajóskabát sportos használatra is. Dereka neoprén, gallérja és mandzsettája véd a víztől.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 49 990Ft %

Minimum 49 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 29/05/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8240051
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 28000 mm. Viharteszt: 450 l/h/m² eső 24 órán át. 100% vízhatlan varrások
Meleg Stratermic 300 g-os polárral bélelt kézmelegítő zseb és gallér.
Tartós használat Tartós és erős, 3 rétegű anyag. Megerősített varrások. 2 év garancia.
Légáteresztés A Novadry bevonat biztosítja a légáteresztést: RET 15.
Szélálló Membránja véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Hőhegesztett 3M (EN471) rátét: a gyenge fényt is felerősíti, visszatükrözi.
Egyszerű használat A gallérja könnyen beállítható: optimális védelmet biztosít a nyaknak.
Környezeti hatás Termék összehasonlítás: Férfi vitorláskabát-sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak
Nyár
Vitorlázáshoz:
Viharos időben
Gyakoriság
Intenzív használat
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Videó-útmutató Ismerje meg a videó segítségével a Ozean 900 kabát funkcióit és beállítási lehetőségeit.
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 3L összetevő a legextrémebb időjárási viszonyok közepette is száraz érzetet biztosít. A ruhadarabot 24 órás viharteszt során teszteltük: 450 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp víz sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő garantáltan vízálló min. 28000 mm-es vízoszlop nyomásig. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Kapucni: Kiváló láthatóságot biztosító kapucnija 3 irányban állítható: napellenző magassága, látómező szélessége és a fejkerület. Félmerev napellenző formázható szegéllyel.
Hőszigetelés: Neoprén dereka rugalmas és állítható a két széles tépőzárral. Tökéletesen illeszkedik a kantáros nadrághoz.
Iratok és multimédiás eszközök védelme: Kenguruzsebe 100%-ig vízhatlan rekesszel rendelkezik, így a nem vízálló kiegészítők biztonságos tárolására is alkalmas.
Tárolás: A középső nagy zseb szilikonos cipzárral záródik, két viharzsinórral van felszerelve, melyek közül az egyik egy 130 x 220 mm nagyságú, vízhatlan zseb biztonságáról gondoskodik. Ebben a zsebben két kis rekesz található a kiegészítők tárolására (pl. : kés, seklikulcs. . . ), így azok nem csúszkálnak jobbra-balra.
Kézmelegítő zsebek: A nagy, 300 g-os polárral bélelt kézmelegítő zsebben egy pánton lógó gyűrű található, amelyre kívülre helyezve a biztosíték karabinerétt csatlakoztathatja, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy megszáradjon.
Vízhatlanság: A gallér belső része és a mandzsetta belseje tépőzárral behúzható, belső oldalán szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Gallér Egyszerűen, két exkluzív tépőzárral szabályozható a dupla gallér, amelyhez egy gumírozott betét is tartozik a nagyobb kényelem érdekében.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló vízsugárnak, "zuhanynak" vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 100 l/h/m²-450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen: a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² csapadék esett 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC), ez a rekord azóta sem dőlt meg. Párizsban egy átlagos eső 2 l/h/m² (www.Paris.fr)
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében.
További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Kapucni
100.00% Poliészter
Betét
71.00% Poliészter, 17.00% Poliuretán, 12.00% Elasztán
Bélés
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliamid
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A NOVARDY technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Tanguy de Lamotte, hivatásos hajóskapitány, a Vendée Globe 2012-2013 versenyzője tesztelte és hagyta jóvá a legnehezebb óceáni időjárási körülmények között ezt a vízhatlan és légáteresztő ruhadarabot. Megvédte az erős széltől, orkántól, az özönvízszerű esőtől és a fedélzetre felcsapó hullámoktól.
Szakértőnk ajánlása A Novadry laboratóriumi körülmények között vihart szimulált a teszteléshez. 24 órán át bőséges esőnek (450 l/h/m²) tette ki a ruhadarabot, de az mindvégig száraz maradt.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE