SHIMANO
  • PERGET# SPINNING CASTING 2000-3000 Horgászsport - Orsó Nexave 2500 HG FE SHIMANO - Ragadozóhalak horgászata
Ref. : 8407618
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
PERGET# SPINNING CASTING 2000-3000

Orsó Nexave 2500 HG FE pergető horgászathoz SHIMANO

SHIMANO
Decathlon
Műcsalis horgászathoz középhaladóknak. Az új Nexave FE a híres Nexave FD továbbfejlesztett verziója. Az orsó első fékje ideális édesvízben könnyű és mérsékelt műcsalis vagy könnyűszerelékes horgászathoz pisztrángra, sügérre, csukára, stb.

Termékelőnyök

A gördülés élménye Az orsó futása kellemes horgászatot biztosít.
Teljesítmény Könnyű és masszív, segítségével kifoghatod a legtöbb édesvízi halat.

Műszaki információ

Termékjellemzők

- BEHÚZÁS: 88 cm
- Súly: 255 g
- Zsinórkapacitás: 290 m/0,18 mm
- Fék: 4 kg
- Áttétel: 6.2/1

NEXAVE

Az új Nexave FE a híres Nexave FD továbbfejlesztett verziója. Az orsó első fékje ideális édesvízben könnyű és mérsékelt műcsalis, könnyűszerelékes, matchbotos vagy feeder horgászathoz pisztrángra, sügérre, csukára vagy süllőre. A 3 rozsdamentes csapágynak köszönhetően az orsó futása rendkívül jó, ahogy a Shimanótól megszokhattuk. A fék teljesen állítható, a legnagyobb testű halak is nehézség nélkül fáraszthatók.

ARC dob

Szabadalmaztatott kialakítású, V alakú perem, amely a kis spiráloknak köszönhetően hosszabb és pontosabb dobásokat biztosít. AR-C dob: a zsinór nem gubancolódik össze AR-C dobbal szerelik fel a legtöbb Shimano orsót.

Varispeed II

A „VariSpeed II” rendszer a „Varispeed” továbbfejlesztett változata, amely két különböző dobemelési sebességgel dolgozik a tökéletes zsinórfektetés érdekében. Ennek köszönhetően könnyebben és messzebbre lehet bedobni.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye