GPS óra beépített pulzusmérővel.

Elektronika Multisport kiegészítők - ONmove 500 pulzusmérő GPS óra GEONAUTE - Elektronika, tájékozódás
/common/3Dpictures/a/94eb54e1-a7d0-46dd-baba-35165eb519c6.zip/index.html
Elektronika

ONMOVE 500 pulzusmérő GPS óra, fekete GEONAUTE

GEONAUTE
Sportolóknak, a sebesség és távolság mérésére, alapvető teljesítménymutatókkal, a fejlődéshez. A legfontosabb adatok az egyszerű fejlődéshez (sebesség, tempó, távolság, szívritmus, célzóna, körök). Küldd el és elemezd teljesítményedet egy pillanat alatt okostelefonodon!

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8391961
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Távolság, sebesség/tempó (pillanatnyi/átlagos), pulzusmérő.
Felfekvés 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.
Vízállóság IPX7 : cseppálló GPS karóra.
Összekapcsolhatóság Eredmények küldése vezeték nélkül okostelefonra MyGeonaute connect alkalmazással
Kompatibilitás decathloncoach.com weboldallal kompatibilis GPS: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Személyre szabható Bluetooth Smart övvel kompatibilis GPS óra: pulzus.
Coaching Résztávos edzés - Célzónás edzés
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
GPS óra
Típus
Uniszex
Használat
Multisport
Használat
rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése Az ONmove 500 pulzusmérő GPS óra megjeleníti az egyszerű fejlődéshez szükséges, alapvető információkat:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlagos) | Tempó (pillanatnyi és átlagos) | Távolság | Kalória | Pillanatnyi pulzusszám mérése a csuklón | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás.
ÚJDONSÁG: Pulzusmérés a csuklónál A szívritmus mozgás közbeni mérésével - megállapíthatod a maximális kapacitásodhoz viszonyított intenzitás szintjét (pl.: „A maximális kapacitásom 80%-ával mozgok.)
- nagyobb pontossággal állapíthatod meg a kalóriaégetés mértékét

A kényelmesebb és egyszerűbb edzés érdekében az OnMove 500 optikai technológiát alkalmazva, közvetlenül a csuklón méri a pulzusszámot.
Azonnal indulhatsz: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően az Onmove 500 GPS óra gyorsabban érzékeli a műholdakat, így azonnal kezdheted az edzést. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel, az ONmove 500 óra szinkronizálása közben történik.
Az ONconnect szoftver letölthető innen: start.geonaute.com
Philips technológia Kutató-fejlesztő csapatunk több, mint 2 éve teszteli a csuklónál történő pulzusmérést lehetővé tevő különböző technológiákat.
Végül a Philips legmodernebb technológiát alkalmazó érzékelőjét választottuk, mely egyik a legmegbízhatóbbaknak.
Növeld teljesítményedet résztávos edzéssel! A funkcióval egy teljes edzést beállíthatsz magadnak: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő.
ÚJDONSÁG: multisport üzemmód Az OnMove 500 multisport üzemmóddal is rendelkezik: a mozgás kezdetekor beállíthatod a kiválasztott sportot. A kijelzőn a kiválasztott sportnak megfelelően jelennek meg az információk.
A különböző képernyőkön megjelenő információkat személyre is szabhatod.
ÚJDONSÁG: Figyelmeztetés táplálkozásra és folyadékpótlásra A megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás nélkülözhetetlen a teljesítményhez.
A szomjúság- és éhségérzet jelentkezésekor szervezeted már tápanyag- és vízhiánnyal küzd.
Ajánlott 15 percenként inni, és óránként enni.
Az OnMove 500 egy-egy beállítható és kikapcsolható táplálkozás- és folyadékpótlás-figyelmeztetéssel rendelkezik, melyek hangjelzéssel és a képernyőn megjelenő üzenettel jelzi az energia- és folyadékpótlás optimális időpontját.
ÚJDONSÁG: magasság és összesített szintkülönbség Az OnMove 500 GPS technológiájának köszönhetően jelzi a pillanatnyi magasságot, valamint a megtett (pozitív és negatív) szintkülönbséget.
Tekintsd meg edzésedet a decathloncoach.com weboldalon! Küldd át és tekintsd meg edzésmutatóidat okostelefonodon* a myGeonaute connect alkalmazással (iOS és Android készülékekre is), a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően! *Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
ÚJDONSÁG: Strava-val kompatibilis. A MyGeonaute Connect alkalmazás kompatibilis a STRAVA sportolói közösségi hálóval.
A Strava használatával megoszthatod edzéseidet barátaiddal, követheted őket és még egymással is versenyezhettek.

A Strava-val történő adatátvitel kizárólag Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat útján, okostelefonon és a MyGeonaute Connect alkalmazáson keresztül lehetséges.
Automata köridő Ezzel a funkcióval az ONmove 500 karóra automatikusan kijelzi a köridődet a beállítható táv alapján.
A stopper automata szüneteltetése és újraindítása A stopper automatikusan megáll, amikor Te megállsz, és újra elindul, amikor elindulsz (ki-/bekapcsolható funkció).
Mentsd el adataidat, elemezd teljesítményedet és fejlődésedet a decathloncoach.com oldalon! Töltsd le és mentsd el örökre edzéseredményeidet az ingyenes decathloncoach.com fiókodba! Tekintsd meg edzésteljesítményed részleteit, hasonlítsad össze az edzéseket, versenyezz barátaiddal és kövesd évről évre teljesítményed fejlődését!
Az edzések GPX fájljainak exportálása a decathloncoach.com oldalon edzéseidnek adatait GPX-fájlba mentheted. Így továbbra sem kell lemondanod kedvenc sportalkalmazásodról (Strava, Runkeeper, stb.).
Irányítsad edzésedet, és érd el célkitűzéseidet a célzónák segítségével! A célzónák beállításával jobban irányíthatod az edzésedet, és könnyebben elérheted a kitűzött célt. A ONmove 500 órával meghatározhatsz sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát. Segítségével valós időben láthatod, hogy abban az edzészónában dolgozol-e, melyet előre meghatároztál. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesít, ha elhagyod a célzónát.
Mérd fejlődésed: Köridő (laps) A GPS ONmove 500 óra lehetővé teszi a köridő manuális mérését is. A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a decathloncoach.com fiókodban bármikor ellenőrizheted (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7 : cseppálló GPS karóra. Esőben is nyugodtan futhatsz!
Memória Több, mint 80 óra memória
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban. 1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Okostelefon-kompatibilitás Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm.
Kompatibilis számítógépek Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Pulzusmérővel kompatibilis: Bluetooth Smart A ONmove 500 óra a DUAL Bluetooth Smart Geonaute pulzusmérő övvel kompatibilis: mérheted pulzusodat és a percenkénti szívverés alapján meghatározhatsz célzónát.
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíjcserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresd fel bármelyik áruházunkat!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíj- és USB-kimenet cserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresd fel bármelyik áruházunkat!
Korlátozott felhasználás: Beltéren nem mér sebességet és távolságot!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE