GPS óra beépített pulzusmérővel (csuklón mér).

Elektronika Multisport kiegészítők - ONmove 500 pulzusmérő GPS óra GEONAUTE - Elektronika, tájékozódás
/common/3Dpictures/a/94eb54e1-a7d0-46dd-baba-35165eb519c6.zip/index.html
Elektronika

ONMOVE 500 pulzusmérő GPS óra, fekete GEONAUTE

GEONAUTE
Sportolóknak, a sebesség, távolság és pulzus mérésére, alapvető teljesítménymutatókkal, a fejlődéshez. A legfontosabb adatok az egyszerű fejlődéshez (sebesség, tempó, távolság, szívritmus, célzóna, körök). Küldje el és elemezze teljesítményét egy pillanat alatt okostelefonján!

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft %

Minimum 29 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8391961
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Távolság, sebesség/tempó (pillanatnyi/átlagos), pulzusmérő.
Felfekvés 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.
Vízállóság IPX7: cseppálló GPS karóra.
Összekapcsolhatóság Eredmények küldése vezeték nélkül okostelefonra MyGeonaute connect alkalmazással
Kompatibilitás decathloncoach.com weboldallal kompatibilis GPS: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Személyre szabható Bluetooth Smart övvel kompatibilis GPS óra: pulzus.
Coaching Résztávos edzés - Célzónás edzés
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
GPS óra
Típus
Uniszex
Használat
Multisport
Használat
rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése Az ONmove 500 pulzusmérő GPS óra megjeleníti az egyszerű fejlődéshez szükséges, alapvető információkat:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlagos) | Tempó (pillanatnyi és átlagos) | Távolság | Kalória | Pillanatnyi pulzusszám mérése a csuklón | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás.
ÚJDONSÁG: Pulzusmérés a csuklónál A szívritmus mozgás közbeni mérésével - megállapíthatja a maximális kapacitásához viszonyított intenzitás szintjét (pl.: „A maximális kapacitásom 80%-ával mozgok.)
- nagyobb pontossággal állapíthatja meg a kalóriaégetés mértékét

A kényelmesebb és egyszerűbb edzés érdekében az OnMove 500 optikai technológiát alkalmazva, közvetlenül a csuklónál méri a pulzusszámot.
Azonnal indulhat: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően az Onmove 500 GPS óra gyorsabban érzékeli a műholdakat, így Ön azonnal kezdheti az edzést. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel a ONmove 500 óra szinkronizálása közben történik.
Az ONconnect szoftver letölthető innen: start.geonaute.com
Philips technológia Kutató-fejlesztő csapatunk több, mint 2 éve teszteli a csuklónál történő pulzusmérést lehetővé tevő különböző technológiákat.

Végül a Philips legmodernebb technológiát alkalmazó érzékelőjét választottuk, mely egyik a legmegbízhatóbbaknak.
Növelje teljesítményét résztávos edzéssel! A funkcióval egy teljes edzést beállíthat magának: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő.
ÚJDONSÁG: multisport üzemmód Az OnMove 500 multisport üzemmóddal is rendelkezik: a mozgás kezdetekor beállíthatja a kiválasztott sportot. A kijelzőn a kiválasztott sportnak megfelelően jelennek meg az információk.

A különböző képernyőkön megjelenő információkat személyre is szabhatja.
ÚJDONSÁG: Figyelmeztetés táplálkozásra és folyadékpótlásra A megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás nélkülözhetetlen a teljesítményhez.
A szomjúság- és éhségérzet jelentkezésekor szervezete már tápanyag- és vízhiánnyal küzd.
Ajánlott 15 percenként inni, és óránként enni.
Az OnMove 500 beállítható és kikapcsolható táplálkozás- és folyadékpótlás-figyelmeztetéssel rendelkezik, mely hangjelzéssel és a képernyőn megjelenő üzenettel jelzi az energia és folyadékpótlás optimális időpontját.
ÚJDONSÁG: magasság és összesített szintkülönbség Az OnMove 500 GPS technológiájának köszönhetően jelzi a pillanatnyi magasságot, valamint a megtett (pozitív és negatív) szintkülönbséget.
Tekintse meg edzését a decathloncoach.com weboldalon! A Bluetooth Smart technológia segítségével továbbíthatja az ONmove 500 GPS óra adatait okostelefonjára, melyen a myGeonaute connect alkalmazással rögtön meg is tekintheti edzéseredményeit (iOS-en és Androidon). *Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
Automata köridő Ezzel a funkcióval az ONmove 500 karóra automatikusan kijelzi a köridejét a beállítható táv alapján.
A stopper automata szüneteltetése és újraindítása A stopper automatikusan megáll, amikor Ön megáll, és újra elindul, amikor Ön elindul (ki-/bekapcsolható funkció).
Mentse el adatait és elemezze teljesítményét és fejlődését a decathloncoach.com oldalon! Töltse le és mentse el örökre edzéseredményeit az ingyenes decathloncoach.com fiókjába! Tekintse meg edzésteljesítménye részleteit, hasonlítsa össze az edzéseket, versenyezzen barátaival és kövesse évről évre teljesítménye fejlődését!
Az edzések GPX fájljainak exportálása a decathloncoach.com oldalon edzésének adatait GPX-fájlba mentheti. Így továbbra sem kell lemondania kedvenc sportalkalmazásáról (Strava, Runkeeper, stb.).
Irányítsa edzését és érje el célkitűzéseit a célzónák segítségével! A célzónák beállításával jobban irányíthatja az edzését, és könnyebben elérheti a kitűzött célt. A ONmove 500 órával meghatározhat sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát. Segítségével valós időben láthatja, hogy abban az edzészónában dolgozik-e, melyet előre meghatározott. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesíti, ha elhagyja a célzónát.
Mérje fejlődését: Köridő (laps) A GPS ONmove 500 óra lehetővé teszi a köridő manuális mérését is. A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a decathloncoach.com fiókjában bármikor ellenőrizheti (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7: cseppálló GPS karóra.Esőben is nyugodtan futhat!
Memória Több, mint 80 óra memória
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Okostelefon-kompatibilitás Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm.
Kompatibilis számítógépek Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Pulzusmérővel kompatibilis: Bluetooth Smart A GPS ONmove 500 kompatibilis a Geonaute DUAL Bluetooth Smart pulzusmérő övvel, melynek köszönhetően percenkénti szívritmusalapú célzónát beállítva is edzhet.
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíjcserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Külső anyagok
85.00% PC-ABS, 10.00% Hőre lágyuló gumi (TPR), 05.00% Akril
Hálófülke
10.00% Szilikon, 15.00% Réz, 05.00% Rozsdamentes acél, 70.00% PCBA
Strap
100.00% Hőre lágyuló poliuretán
Kezelési útmutató: Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíj- és USB-kimenet cserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
Korlátozott felhasználás: Beltéren nem mér sebességet és távolságot!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!