Fejlődjön egyszerűen!

/common/3Dpictures/a/7893ac8516724d3ba47ece860defbf85.zip/index.html

ONmove 220 HRM GPS óra

Sportolóknak, a sebesség, a táv és a pulzus méréséhez. Teljesítménymutatók a fejlődéshez (sebesség, tempó, szívritmus, távolság, elégetett kalória, célzóna, köridő). Küldje el és elemezze teljesítményét egy pillanat alatt okostelefonján!

 

Ref. : 8374054
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése A ONmove 220 GPS órán leolvashatja az összes fontos mutatót, hogy teljesítménye könnyedén fejlődjön:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlag) | Tempó (pillanatnyi és átlag) | Távolság | Elégetett kalória | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás
Pulzusmérő funkció A ONmove 220 HRM óra Dual Bluetooth Smart pulzusmérő övvel kapható: mérheti pulzusát és a percenkénti szívverés alapján meghatározhat célzónát.
Azonnal indulhat: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően hamarabb fogja a műholdjeleket, ezáltal gyorsabban követi az Ön tevékenységét. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel a ONmove 220 óra szinkronizálása közben történik.
A ONconnect szoftver a support geonaute oldalról tölthető le
Tekintse meg edzésmutatóit egy pillanat alatt a myGeonaute connect alkalmazással: Küldje át és tekintse meg edzésmutatóit okostelefonján* a myGeonaute connect alkalmazással (iOS és Android készülékekre is), a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően! *Kompatibilis okostelefonok listája megtalálható: support.geonaute.com/bluetooth
Mentse el adatait és elemezze teljesítményét és fejlődését a decathloncoach.com oldalon! Töltse le és mentse el örökre edzéseredményeit az ingyenes decathloncoach.com fiókjába! Tekintse meg edzésteljesítménye részleteit, hasonlítsa össze az edzéseket, versenyezzen barátaival és kövesse évről évre teljesítménye fejlődését!
Irányítsa edzését és érje el célkitűzéseit! Célzónák A célzónák beállításával jobban irányíthatja az edzését, és könnyebben elérheti a kitűzött célt. A ONmove 220 órával meghatározhat sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát. Segítségével valós időben láthatja, hogy abban az edzészónában dolgozik-e, melyet előre meghatározott. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesíti, ha elhagyja a célzónát.
Mérje fejlődését: Köridő (laps) Manuális köridőmérés (laps). A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a decathloncoach.com fiókjában bármikor ellenőrizheti (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7: cseppálló GPS karóra.Esőben is nyugodtan futhat!
Memória Több mint 80 óra tevékenység
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm
Kompatibilis számítógépek Windows XP mini - Mac OS X 10,6 mini
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíjcserét végzünk. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
Csomag tartalma ONmove 220 GPS óra
Bleutooth Smart pulzusmérő öv
Micro USB kábel
Használati útmutató
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE