Fejlődjön egyszerűen!

Elektronika Multisport kiegészítők - ONmove 220 GPS karóra   GEONAUTE - Elektronika, tájékozódás
/common/3Dpictures/a/8302db57a3764770b801c7bb640db55a.zip/index.html
Elektronika

ONmove 220 GPS karóra, fekete/piros GEONAUTE

GEONAUTE
Sportolóknak, a sebesség és távolság mérésére, alapvető teljesítménymutatókkal, a fejlődéshez. Teljesítménymutatók a fejlődéshez (sebesség, tempó, távolság, célzóna, köridő). Küldje el és elemezze teljesítményét egy pillanat alatt okostelefonján!

Szín : FEKETE / PIROS

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft 10 %

Minimum 26 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/11/15 Részére

** Ettől 2016/11/15 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/11/15 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/11/15 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/11/15 Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 24/07/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8374051
SZETTAJÁNLAT
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Távolság, sebesség és tempó (pillanatnyi és átlagos), kalória, célzóna, köridő.
Tartós használat 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.
Vízállóság IPX7 : cseppálló GPS karóra.
Összekapcsolhatóság Eredmények küldése vezeték nélkül okostelefonra MyGeonaute connect alkalmazással
Kompatibilitás decathloncoach.com weboldallal kompatibilis GPS: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Személyre szabható Bluetooth Smart övvel kompatibilis GPS óra: pulzus.
Coaching Résztávos edzés - Célzónás edzés
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése A ONmove 220 GPS órán leolvashatja az összes fontos mutatót, hogy teljesítménye könnyedén fejlődjön:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlag) | Tempó (pillanatnyi és átlagos) | Távolság | Elégetett kalória | Bluetooth Smart övvel mérhető (kiegészítő) pillanatnyi pulzusszám | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás
Azonnal indulhat: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően hamarabb fogja a műholdjeleket, ezáltal gyorsabban követi az Ön tevékenységét. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel a ONmove 220 óra szinkronizálása közben történik.
A ONconnect szoftvert a következő oldalról töltheti le: a href="http://start.geonaute.com">start.geonaute.com
Tekintse meg edzését a decathloncoach.com weboldalon! Küldje át és tekintse meg edzésmutatóit okostelefonján* a myGeonaute connect alkalmazással (iOS és Android készülékekre is), a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően! *Kompatibilis okostelefonok listája: okostelefon kompatibilitás
Növelje teljesítményét résztávos edzéssel! A funkcióval egy teljes edzést beállíthat magának: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő.
Automata köridő
Ezzel a funkcióval az ONmove 220 karóra automatikusan kijelzi a köridejét a beállítható táv alapján.
A stopper automata szüneteltetése és újraindítása A stopper automatikusan megáll, amikor Ön megáll, és újra elindul, amikor Ön elindul (ki-/bekapcsolható funkció).
Mentse el adatait és elemezze teljesítményét és fejlődését a decathloncoach.com oldalon! Töltse le és mentse el örökre edzéseredményeit az ingyenes decathloncoach.com fiókjába! Tekintse meg edzésteljesítménye részleteit, hasonlítsa össze az edzéseket, versenyezzen barátaival és kövesse évről évre teljesítménye fejlődését!
Az edzések GPX fájljainak exportálása a decathloncoach.com oldalon edzésének adatait GPX-fájlba mentheti. Így továbbra sem kell lemondania kedvenc sportalkalmazásáról (Strava, Runkeeper, stb.).
Irányítsa edzését és érje el célkitűzéseit a célzónák segítségével! A célzónák beállításával jobban irányíthatja az edzését, és könnyebben elérheti a kitűzött célt. A ONmove 220 órával meghatározhat sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát (ez utóbbit Bluetooth Smart pulzusmérő övvel). Segítségével valós időben láthatja, hogy abban az edzészónában dolgozik-e, melyet előre meghatározott. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesíti, ha elhagyja a célzónát.
Mérje fejlődését: Köridő (laps) Manuális köridőmérés (laps). A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a decathloncoach.com fiókjában bármikor ellenőrizheti (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7 : cseppálló GPS karóra.Esőben is nyugodtan futhat!
Pulzusmérővel kompatibilis: Bluetooth Smart A ONmove 220 óra a DUAL Bluetooth Smart Geonaute pulzusmérő övvel kompatibilis: mérheti pulzusát és a percenkénti szívverés alapján meghatározhat célzónát.
Memória Több, mint 80 óra memória
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm.
Okostelefon-kompatibilitás Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
Kompatibilis számítógépek Windows XP és későbbi, - Mac OS X 10.6 és későbbi operációs rendszerrel
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíjcserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíj- és USB-kimenet cserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
Korlátozott felhasználás: Beltéren nem mér sebességet és távolságot!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!