Fejlődj egyszerűen!

Elektronika Multisport kiegészítők - ONmove 220 GPS karóra   GEONAUTE - Elektronika, tájékozódás
/common/3Dpictures/a/8302db57a3764770b801c7bb640db55a.zip/index.html
Elektronika

ONmove 220 GPS karóra, fekete/piros GEONAUTE

GEONAUTE
Sportolóknak, a sebesség és távolság mérésére, alapvető teljesítménymutatókkal, a fejlődéshez. Teljesítménymutatók a fejlődéshez (sebesség, tempó, távolság, célzóna, köridő). Küldd el és elemezd teljesítményedet egy pillanat alatt okostelefonodon!

Szín : FEKETE / PIROS

felhasználói értékelés
Decathlon
ig 29 990Ft 17%

Minimum

24 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/11/07 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/11/07 Érvényes a készlet erejéig.
29 990Ft %
29 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8374051
SZETTAJÁNLAT - HŰSÉGKÁRTYÁSOKNAK
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Távolság, sebesség és tempó (pillanatnyi és átlagos), kalória, célzóna, köridő.
Tartós használat 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.
Vízállóság IPX7 : cseppálló GPS karóra.
Összekapcsolhatóság Eredmények küldése vezeték nélkül okostelefonra MyGeonaute connect alkalmazással
Kompatibilitás decathloncoach.com weboldallal kompatibilis GPS: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Személyre szabható Bluetooth Smart övvel kompatibilis GPS óra: pulzus.
Coaching Résztávos edzés - Célzónás edzés
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése A ONmove 220 GPS órán leolvashatod az összes fontos mutatót, hogy teljesítményed könnyedén fejlődjön:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlag) | Tempó (pillanatnyi és átlagos) | Távolság | Elégetett kalória | Bluetooth Smart övvel mérhető (kiegészítő) pillanatnyi pulzusszám | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás
Azonnal indulhatsz: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően hamarabb fogja a műholdjeleket, ezáltal gyorsabban követi a tevékenységedet. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel a ONmove 220 óra szinkronizálása közben történik.
Az ONconnect szoftver letölthető innen: http://start.geonaute.com
Tekintsd meg edzésedet a decathloncoach.com weboldalon! Küldd át és tekintsd meg edzésmutatóidat okostelefonodon* a myGeonaute connect alkalmazással (iOS és Android készülékekre is), a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően! *Kompatibilis okostelefonok listája: okostelefon kompatibilitás
ÚJDONSÁG: Strava-val kompatibilis. A MyGeonaute Connect alkalmazás kompatibilis a STRAVA sportolói közösségi hálóval.
A Strava használatával megoszthatod edzéseidet barátaiddal, követheted őket és még egymással is versenyezhettek.

A Strava-val történő adatátvitel kizárólag Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat útján, okostelefonon és a MyGeonaute Connect alkalmazáson keresztül lehetséges.
Növeld teljesítményedet résztávos edzéssel! A funkcióval egy teljes edzést beállíthatsz magadnak: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő.
Automata köridő Ezzel a funkcióval az ONmove 220 karóra automatikusan kijelzi a köridődet a beállítható táv alapján.
A stopper automata szüneteltetése és újraindítása A stopper automatikusan megáll, amikor Te megállsz, és újra elindul, amikor elindulsz (ki-/bekapcsolható funkció).
Mentsd el adataidat, elemezd teljesítményedet és fejlődésedet a decathloncoach.com oldalon! Töltsd le és mentsd el örökre edzéseredményeidet az ingyenes decathloncoach.com fiókodba! Tekintsd meg edzésteljesítményed részleteit, hasonlítsad össze az edzéseket, versenyezz barátaiddal és kövesd évről évre teljesítményed fejlődését!
Az edzések GPX fájljainak exportálása a decathloncoach.com oldalon edzéseidnek adatait GPX-fájlba mentheted. Így továbbra sem kell lemondanod kedvenc sportalkalmazásodról (Strava, Runkeeper, stb.).
Irányítsd edzésedet, és érd el célkitűzéseidet a célzónák segítségével! A célzónák beállításával jobban irányíthatod az edzésedet, és könnyebben elérheted a kitűzött célt. A ONmove 220 órával meghatározhatsz sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát (ez utóbbit Bluetooth Smart pulzusmérő övvel). Segítségével valós időben láthatod, hogy abban az edzészónában dolgozol-e, melyet előre meghatároztál. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesít, ha elhagyod a célzónát.
Mérd fejlődésed: Köridő (laps) Manuális köridőmérés (laps). A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a decathloncoach.com fiókodban bármikor ellenőrizheted (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7 : cseppálló GPS karóra. Esőben is nyugodtan futhatsz!
Pulzusmérővel kompatibilis: Bluetooth Smart A ONmove 220 óra a DUAL Bluetooth Smart Geonaute pulzusmérő övvel kompatibilis: mérheted pulzusodat és a percenkénti szívverés alapján meghatározhatsz célzónát.
Memória Több, mint 80 óra memória
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban. 1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm.
Okostelefon-kompatibilitás Kompatibilis okostelefonok listája: Kompatibilis okostelefonok
Kompatibilis számítógépek Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíjcserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresd fel bármelyik áruházunkat!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíj- és USB-kimenet cserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresd fel bármelyik áruházunkat!
Korlátozott felhasználás: Beltéren nem mér sebességet és távolságot!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!