Fejlődjön egyszerűen!

ONmove 200 GPS karóra

Sportolóknak, sebesség, távolság mérésére, teljesítménymutatókkal a fejlődéshez. Teljesítménymutatók a fejlődéshez (sebesség, tempó, távolság, elégetett kalória, célzóna, köridő). Küldje el és elemezze teljesítményét egy pillanat alatt okostelefonján!

 

Ref. : 8301829
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Adatok mérése A ONmove 200 GPS órán leolvashatja az összes fontos mutatót, hogy teljesítménye könnyedén fejlődjön:
Stopper | Sebesség (pillanatnyi és átlag) | Tempó (pillanatnyi és átlagos) | Távolság | Elégetett kalória | Bluetooth Smart övvel mérhető (kiegészítő) pillanatnyi pulzusszám | Óra | Dátum | Ébresztés | Háttérvilágítás
Azonnal indulhat: FastFix technológia A FastFix technológiának köszönhetően hamarabb fogja a műholdjeleket, ezáltal gyorsabban követi az Ön tevékenységét. A FastFix frissítése az ONconnect szoftverrel a ONmove 200 óra szinkronizálása közben történik.
A ONconnect szoftver a start.geonaute.com oldalról tölthető le
Tekintse meg edzésmutatóit egy pillanat alatt a myGeonaute connect alkalmazással: Küldje át és tekintse meg edzésmutatóit okostelefonján* a myGeonaute connect alkalmazással (iOS és Android készülékekre is), a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően! *Kompatibilis okostelefonok listája: kompatibilis okostelefonok
[ÚJ] Résztávos edzés Az új frissítésben (3.0 verzió) már élvezheti a résztávos edzésfunkciót. A funkcióval egy teljes edzést beállíthat magának: bemelegítési idő, aktív idő, pihenési idő és lazítási idő, résztávos sorozatok száma, sorozatok közötti pihenési idő. Tudja meg, hogyan frissítheti óráját!
[ÚJ] Automata köridő Az új frissítésben (3.0 verzió) már élvezheti az automata köridő funkciót.
Ezzel a funkcióval az ONmove 200 karóra automatikusan kijelzi a köridejét a beállítható táv alapján. Tudja meg, hogyan frissítheti óráját!
[ÚJ] A stopper automata szüneteltetése és újraindítása Az új frissítésben (3.0 verzió) már élvezheti a stopper automata szüneteltetési és újraindítási funkcióját.
A stopper automatikusan megáll, amikor Ön megáll, és újra elindul, amikor Ön elindul (ki-/bekapcsolható funkció). Tudja meg, hogyan frissítheti óráját!
Mentse el adatait és elemezze teljesítményét és fejlődését a myGeonaute.com oldalon! Töltse le és mentse el örökre edzésmutatóit az ingyenes myGeonaute fiókjába! Tekintse meg edzésteljesítménye részleteit, hasonlítsa össze az edzéseket, versenyezzen barátaival és kövesse évről évre teljesítménye fejlődését!
Az edzések GPX fájljainak exportálása A myGeonaute alkalmazással edzésének adatait GPX-fájlba mentheti. Így továbbra sem kell lemondania kedvenc sportalkalmazásáról (Strava, Runkeeper, stb.).
Irányítsa edzését és érje el célkitűzéseit! Célzónák A célzónák beállításával jobban irányíthatja az edzését, és könnyebben elérheti a kitűzött célt. A ONmove 200 órával meghatározhat sebesség, tempó vagy pulzus alapú célzónát (ez utóbbit Bluetooth Smart pulzusmérő övvel). Segítségével valós időben láthatja, hogy abban az edzészónában dolgozik-e, melyet előre meghatározott. Kép- és hangjelzés és/vagy rezgés értesíti, ha elhagyja a célzónát.
Mérje fejlődését: Köridő (laps) Manuális köridőmérés (laps). A gomb megnyomásával minden alkalommal egy információs ablak ugrik fel, melyben megjelenik a köridő és a megtett körök száma. Ezt az adatot a myGeonaute fiókjában bármikor ellenőrizheti (az útvonalon vagy az összefoglaló táblázatban).
Vízhatlanság IPX7: cseppálló GPS karóra.Esőben is nyugodtan futhat!
Pulzusmérővel kompatibilis: Bluetooth Smart A ONmove 200 óra a Bluetooth Smart Geonaute pulzusmérő övvel kompatibilis: mérheti pulzusát és a percenkénti szívverés alapján meghatározhat célzónát.
Memória Több, mint 80 óra memória
Üzemidő 7 óra GPS, 10 nap óra üzemmódban.1 óra 30 perc alatt feltölthető. Micro USB/USB kábellel (benne) tölthető, az 5V-1A-es töltőkkel kompatibilis. Lítiumion-akkumulátor
Méret és súly Tömeg: 51 g / 0,1 lb / 1,8 oz | Vastagság: 15 mm | Átmérő: 45,5 mm.
Okostelefon-kompatibilitás Kompatibilis okostelefonok listája: kompatibilis okostelefonok
Kompatibilis számítógépek Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Műhelyszolgáltatások Vásárlás után a terméken, szükség esetén, az áruházunkban kapható összes órához hasonlóan: óraszíj- és USB-kimenet cserét végzünk, ellenőrizzük a termék vízállóságát. Keresse fel bármelyik áruházunkat!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE