minden okostelefonnal kompatibilis, a fülben marad

ONear 100 fülhallgató

alkalmankénti vagy rendszeres sportoláshoz zenehallgatás mellett. Minden okostelefonnal és MP3-lejátszóval kompatibilis, jól tart, a fülben marad, akusztikailag nyitott kialakítású, így észlelhetők a környezet hangjai. Lapos kábele nem gabalyodik össze.

 

Ref. : 8347912
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Technikai jellemzők Hangszóró átmérője: 13,6 mm
Frekvenciaskála: 20 Hz - 20 KHz
Impedancia: 34 Ohm
Érzékenység: 97 dB (+/- 3 dB 1Khz-en és 1 mW bemeneti teljesítménnyel)
Névleges bemeneti teljesítmény: 3 mW
Maximális bemeneti teljesítmény: 5 mW
Jack csatlakozó: 3,5 mm
Vezeték hossza: 120 cm
Csomag tartalma 1 pár fülhallgató lapos kábellel
1 távirányító
1 csipesz
Garancia és vevőszolgálat Minden Geonaute termékre 2 év a garancia. Ha kérdése van, keresse fel a Geonaute vevőszolgálati oldalát: support.geonaute.com ! Az oldalon tanácsokat talál, hogyan használja sikeresen a terméket: útmutatókat, felhasználók által gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, oktatóvideókat. Hogy maximálisan a segítségére legyünk, a Geonaute vevőszolgálati csapata 24 órában rendelkezésére áll, személyesen válaszol Önnek.
Alkatrészek A Geonaute alkatrészek vásárlás után 2 évig kaphatók az Önhöz legközelebbi Decathlon áruház Műhelyében.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Geonaute terméket felhasználók tesztelnek valós helyzetben, használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Geonaute teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE