Kis készülék, óriási teljesítmény!

Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - One elektronikus személyi edző Fitbit - HD - GEONAUTE
Elektronika

One lépésszámláló Fitbit

Fitbit
Méri a lépésszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, a megmászott lépcsők számát napközben és alvás közben is működik. A csúcsminőségű Fitbit magasság- és gyorsulásmérővel felszerelt One™ pontosan rögzíti azokat a napi tevékenységeket, amiket a hagyományos lépésszámlálók nem tudnak feldolgozni.
Decathlon
ig 29 990Ft %

Minimum

29 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
29 990Ft %
29 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8249177
TERMÉKELŐNYÖK
Könnyen olvasható A Fitbit One LCD kijelzővel rendelkezik, amely valós időben közli az adatokat.
Az alvás minősége Alvását is követi, segít a jobb alvásban és reggel felébreszti.
Felfekvés Lítium-ion polimer akkumulátor, 5-7 napig nem merül le.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Lendüljön újra formába! Aludjon jobban a One™-nak köszönhetően! Ha hétköznap is edzésben akar maradni, a One™ önnek való. Mindenek előtt, a One sosem pihen. Méri a lépésszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a megmászott lépcsők számát napközben. Álmában is követi, segít elaludni és fel is ébreszti reggel. A One™ motiválja céljai elérésében, lehetővé teszi, hogy jobb fizikai erőnlétbe kerüljön, mindezt jól érthető módon, 24 órán keresztül.
Kis készülék, óriási teljesítmény! Elemezze ki napjait a One™-nal: Segít és bátorít - valós időben közli az adatokat, hogy aktívabb életre buzdítson. Miért ne mehetne lift helyett lépcsőn? Vagy miért ne sétálna egyet ebéd után? A sok kicsi sokra megy!
Segít, hogy jobban aludjon! A One™ nem sziesztázik, még akkor sem, ha Ön igen. Éjjel csúsztassa a karkötője alá, így méri az alvásciklusokat. Az adatok szinkronizálása után a képernyőn grafikonok mutatják az alvás hosszát, hogy hány alkalommal ébredt fel és az alvás minőségét. Ezen adatok segítségével hamarosan megtanulja, hogyan javíthat alvása minőségén. A One™ csendes ébresztőfunkcióval is rendelkezik, így finom rezgés is ébresztheti.
Éjje-nappal Ön mellett van! Rendkívül diszkrét fekete és bordó színekben kapható. Kompakt
kialakításának köszönhetően hordhatja a zsebében,
az övére vagy a melltartójára akasztva (szilikoncsattal) Alvás közben használja a karkötőt. Akkumulátora
5-7 napnyi működést biztosít. Dacoljon a kellemetlen tényezőkkel: a One™
eső-, kosz- és izzadságálló.
Szinronizálja adatait az Ön számára A One™ automatikusan szinkronizálja adatait a számítógéppekkel, Mac-kel, iPhone 4S(5)-el és a 3. generációs iPad-del. Hamarosan egyes Android telefonokkal is. Először regisztráljon, hogy ingyenes felhasználói fiókot kapjon az Fitbit.com-on, ezután regisztrálja készülékét (ezt bizonyos okostelefonokon keresztül is megteheti). És kész is. Statisztikái automatikusan szinkronizálásra kerülnek és így valós időben hozzáférhet a fontos adatokhoz a főoldalon.
Eredményeit grafikonon láthatja A Fitbit széles grafikai, táblázatos és eszközmegoldást nyújt, hogy kövesse a fejlődését és elemezze erőnlétét. A személyre szabható főoldal és a mobil alkalmazás (mindkettő ingyenes) számos, könnyen hozzáférhető adatot kínál, karnyújtásnyira. Így apránként közeledik céljához, egyre motiváltabb lesz, jobban alszik és mindig magasabbra tör.
Motiváló kitűzők Ünnepelje meg, mennyit fejlődött és érezze magát továbbra is motiváltnak - teljesítményéért Fitbit kitűzőt nyerhet. Elérte újabb célját vagy rendkívül intenzíven sportolt? Új kitűzővel ajándékozzuk meg! Munkára fel!
Mérkőzzön meg barátaival! Rendezzen bajnokságot a Fitbit.com-on és hívja ki barátait és hozzátartozóit!Ezen felül összehasonlíthatja eredményeit, és láthatja fejlődése irányát.
Mentse el minden adatát! Töltse fel táplálkozási szokásait, az elfogyasztott vízmennyiséget, gyakorlatait, súlyát, és még sok mást a Fitbit online eszközei segítségével.Ha elutazik, adatait mobilalkalmazással is megadhatja. Táplálkozási szokásait és sporttevékenységeit tartalmazó komplett adatbázisunk segít a gyors és egyszerű adatrögzítésben. Készítsen táplálkozási programot és egyen egészségesebben. Mielőtt felmerülne Önben a gondolat, már előre láthatja fejlődését.
Szükséges konfiguráció számítógéphez és Mac-hez Windows : XP/Vista/7, USB bemenet, Internetkapcsolat.
Mac:OS X 10.5, 10.6, 10.7, 10.8, USB bemenet, Internetkapcsolat.
Használati feltételek A One™ nem vízálló. Úszáshoz ne vigye magával, azonban ellenáll az esőnek, vízpermetnek és izzadságnak. Működési hőmérséklet -20°C-tól 45°C-ig, Tárolási hőmérséklet: -30°C - 60°C,
Relatív páratartalom: A készülék ellenáll a vízpermetnek, de egy méternél mélyebbre ne merítse. Maximális működési magasság: 9144 m.
Szinkronizálás A Fitbit One vezeték nélkül szinkronizálható számítógépre és Mac-re, és ugyanígy a mobilra. (iPhone 4S, 5, iPad 3, iPad touch 5, hamarosan egyes Androidos készülékek is)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE