TRIBORD
end-of-life

A kényelmes és praktikus fürdőnadrág.

Ref. : 8356420

Olatu Soul fürdőnadrág

Strandon űzött sportokhoz és hullámlovagláshoz 8-14 év közötti fiúknak. Fürdőnadrág a könnyű mozgáshoz vízben és vízparton. A gumírozott derék és megkötőzsinór mindig tökéletes és biztos tartást nyújt. Nagyon praktikus zseb a jobb nadrágszáron.

Ez a termék nincs készleten

Fedezd fel a termék részleteit
Fedezd fel a termék részleteit
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
Színválaszték

Hat nyomott mintás változatban készül. A fürdőnadrágot rátett motívumok díszítik három, egymással átmenetet képező színkombinációban. Domináns színek: piros, kék és zöld.

Méretek

8, 10, 12 és14 éves korosztály.

Terméknév

Miért Olatu? A szó baszk nyelven hullámot jelent, ami tökéletesen illik a fürdőnadrághoz, tekintve, hogy a nyári élmények színtere a víz és a vízpart lesz. A Tribord márkanévvel fémjelzett termékek tervezése, elnevezése és létrehozása a cég Hendaye-i központjában, az Atlanti-óceán partján, Baszkföldön történik.

Belső nadrág

A belső nadrág jó tartást biztosít, ugyanakkor higiéniás szerepet is betölt. A vékony hurkolású poliészter anyag a kivezető nyílásokon át hagyja eltávozni a vizet és a homokot a fürdőruhából.

Gyorsan szárad

A gyerek kényelméhez hozzátartozik a gyorsan száradó fürdőnadrág. Ezért a fürdőnadrág kialakítása a vízkivezetést segíti elő (lyukak az oldalsó zseben, vízelvezető belső nadrág). Az anyag vízlepergető felületi kezelést kapott, aminek hatására a víz gyorsan lepereg a felületről és nem szívódik be. A vízlepergető hatás a mosások során veszíthet hatékonyságából, azonban a termék szárítógépben történő szárításával ez megújítható.

Testformához igazítható

A gumírozott derék tökéletesen igazodik a gyerek derékméretéhez. A behúzható zsinór tökéletesen rögzít, így a nadrág nem csúszik le és gondtalan mozgást biztosít a hullámok között és a szárazföldön egyaránt.

Még több szűrési érték Kevesebb szűrő
VÉLEMÉNYEK
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE