SOLOGNAC

Fegyverolaj, spray, 200 ml

1990 Ft
Egységár 9950 Ft/L
Ref. : 8555439

Kenéshez és a korrózió elkerüléséhez. A fegyverek tisztítása és karbantartása nélkülözhetetlen a megfelelő állapotuk megőrzéséhez.

Hogy tökéletes állapotban őrizhesd meg a fegyveredet, és biztosítsd a megfelelő működését, elengedhetetlen a kenőolaj használata. Olajunkat sportlövők fejlesztették ki a számodra!

Online készlet
Csak áruházban elérhető

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Könnyű karbantartás

    Ez az olaj lehetővé teszi a fegyver kenését és a korródálódás megakadályozását.

    Összetétel

    Szintetikus olajból és butánból álló formula.

    Egyszerű használat

    A szórófej pontos adagolást tesz lehetővé.

    Ajánlott használati hőmérséklet

    - 20°C és +244°C között.

    Űrtartalom

    200 ml

    Leírás

    Hol és miért alkalmazz olajat a fegyveren?

    A főként fémből készült fegyverek különleges karbantartást igényelnek, hogy elkerüld a korróziót. Ez az olaj kifejezetten ebből a célból készült korróziógátló összetételének köszönhetően. Az olaj egy másik lehetséges felhasználása két fém rész súrlódásának csökkentése a szerkezet megolajozása révén a túlzott dörzsölés okozta kopás megakadályozása érdekében. Ez az olaj védelmet nyújt a fegyvernek a hosszú távú tárolás során.

    HASZNÁLATI TANÁCS KÜLSŐ ALKALMAZÁS ESETÉN

    A kezelendő felülettől függően változhat a felvitel módja. Nagy felület esetén a legpraktikusabb és egységesebb módszer a spray használata a megvédeni kívánt részeken, ezután egy törlőronggyal az olajszemcsék egységesen eloszlathatók. Kisebb területen való alkalmazás esetén használható a spray közvetlenül a fegyveren és bedörzsölhető egy törlőkendővel vagy egy vattapálcikával.

    HASZNÁLATI TANÁCS A MECHANIKUS RÉSZEKEN VALÓ ALKALMAZÁS ESETÉN

    Azon felül, hogy segít megóvni a fémet, az olaj lehetővé teszi a súrlódás csökkentését két, egymással érintkező elem között. A cél kettős: megolajozni a szerkezetet és megóvni a gyors elhasználódástól, amelyet az acél felületek súrlódása okoz. Azonban fontos tudni, hogy nem ajánlott az olajat közvetlen vagy közvetett módon (csepegtetés) az elsütő szerkezetre juttatni. A fegyver korai elsülését okozhatja.

    Használati előírások 1

    FIGYELEM! Különösen tűzveszélyes aeroszol. A palack nyomás alatt van. Hő hatására felrobbanhat! Gyermekektől távol tartandó!Forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és bármilyen más hőforrástól tartsd távol! Használata közben tilos dohányozni! Ne permetezd nyílt lángra vagy más hőforrásra!

    Használati előírások 2

    Használat után sem szabad kilyukasztani vagy tűzbe dobni!
    Napfénytől védett helyen tárolandó.
    Ne tedd ki 50°C feletti hőmérsékletnek! A palackot és annak tartalmát a helyi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

    HASZNÁLATHOZ SZÜKSÉGES HŐMÉRSÉKLETI TARTOMÁNY

    Az olaj felhasználási hőmérsékleti tartománya attól a hőmérsékleti tartománytól függ, amelyben az olaj folyékony állagú marad. Olajunk folyékony állagát -20° C és +244°C között őrzi meg. E a hőmérsékleti tartomány alatt az olaj megszilárdulhat és blokkolhatja vagy zavarhatja a mechanika megfelelő működését. Ezen tartomány felett az olaj öngyulladásának veszélye áll fenn.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Összetevők 50% Bután, 50% Petróleum

    Képek

    Fegyverolaj, spray, 200 ml
    Fegyverolaj, spray, 200 ml
    Fegyverolaj, spray, 200 ml
    Fegyverolaj, spray, 200 ml

    Vélemények