FITBIT
  • Pulzus és aktivitásmérő órák Futás - Okosóra Sense  FITBIT - Kiegészítők
Ref. : 8628099
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Pulzus és aktivitásmérő órák

Okosóra Sense, fekete FITBIT

FITBIT
Decathlon
Intelligens okosóra az egészség megőrzéséhez, amely segít harmóniában lenni a testeddel. Érzékelők a szív egészségének felméréséhez, a stresszkontrollhoz, a bőrfelszín hőmérsékleti változásainak méréséhez és még több.

Termékelőnyök

Az eredmények mérése Aktivitáskövetés, alvásminőség, GPS, pulzusmérés a csuklón, zene, egészség.
Üzemidő Több, mint 6 napos akkumulátor üzemidő.
Vízállóság 50 méterig vízálló: medence, zuhanyzás.
Tárhely A mozgás részletes adatait 7 napig tárolja, percről-percre.

Műszaki információ

Stresszkontroll

A Scan AED alkalmazással az okosóra méri az elektrodermális aktivitást, amely jelzi a test reakciót a stresszre. Használd a stresszkezelő alkalmazást is, amely teljes képet nyújt a stressz és a hangulat kezeléséhez. Eredmény: jobban érzed magad és egészségesebb életet élhetsz.

A szív egészsége

Fedezd fel az alkalmazásokat, amelyek segítenek a szív egészségének figyelését. Azonnali figyelmeztetéseket küld, ha a pulzusszám magasabb vagy alacsonyabb, mint az egyéni pulzustartomány és használd ki a folyamatos pulzusmérés nyújtotta előnyöket.

Kövesd nyomon a bőr hőmérsékletének változásait

Kövesd nyomon a bőr hőmérséklet-változásait az alapértékhez képest, hogy jobban megértsd szokásaidat a belső változások korai felismerése érdekében.

Olyan elegáns, amilyen intelligens

Kiváló minőségű anyagok és csúcstechnológia. A Fitbit Sense rozsdamentes acél tokjával, fényes kijelzőjével, szatén felületével és új, sima "Infinity" szíjával figyelemre méltó designt testesít meg.

6 hónapig ingyenesen kipróbálható FITBIT PREMIUM alkalmazás

A Sense okosórával 6 hónapig ingyenesen kipróbálhatod a Fitbit Premium alkalmazást személyre szabott tanácsokkal, mélyreható elemzéssel, relaxációs és alvási eszközökkel, edzésekkel és egyebekkel.

Alvás (1/2)

- ALVÁSFÁZISOK ÉS ÉRTÉKELÉS: kövesd nyomon a könnyű, mély és REM alvásban töltött időt, és tekintsd meg az alvási pontszámot a Fitbit alkalmazásban vagy az okosórán, hogy megtudd az alvások minőségét. - INTELLIGENS ÉBRESZTŐ: legyél kipihentedd az intelligens ébresztő segítségével: az okosóra halk vibráció által ébreszt a könnyű alvási fázisban a kívánt ébresztési idő félórás tartományában.

Alvás (2/2)

- ALVÓ ÜZEMMÓD: Aludj zavartalanul az alvó üzemmóddal, amely elnémítja az okostelefon értesítéseit, és megakadályozza a képernyő éjszakai bekapcsolását. Állíts be ütemezést az alvó mód automatikus bekapcsolásához. - "NE ZAVARJ" ÜZEMMÓD: használd a "Ne zavarj" módot, amikor nem szeretnél telefonhívást, SMS üzenetet, naptár és alkalmazás értesítést kapni a nap folyamán.

SPORT

- beépített GPS
- EDZÉSINTENZITÁS - CSAK AZ ALKALMAZÁSBAN
- OKOSÓRÁN KÖVETHETŐ SPORTOK: több, mint 20 elérhető sportág (futás, kerékpár, stb.) a valós idejű adatok nyomon követéséhez.
- VÍZÁLLÓ + ÚSZÁS KÖVETÉSE
- MINDENNAPI TEVÉKENYSÉGEK KÖVETÉSE
- AKTÍVAN TÖLTÖTT PERCEK

EGÉSZSÉG

- STRESSZKONTROLL ALKALMAZÁS
- ÉRTESÍTÉS TÚL MAGAS VAGY ALACSONY PULZUSSZÁM ESETÉN
- FOLYAMATOS PULZUSFIGYELÉS A PUREPULSE 2.0 ALKALMAZÁSSAL
- SZÍVRITMUS TARTOMÁNY
- MENSTRUÁCIÓS CIKLUS NYOMON KÖVETÉSE

INTELLIGENS FUNKCIÓK (1/2)

- BEÉPÍTETT HANGVEZÉRELT ASSZISZTENS használd a beépített Google Asszisztenst vagy az Amazon Alexa alkalmazást, hogy lépést tarts az eseményekkel, ellenőrizd az időjárást, beállíts lefekvési figyelmeztetéseket és riasztásokat, vezéreld okostelefonodat és még sok más, mindezt a hangvezérlés által.
- HÍVÁSOK KÖZVETLENÜL AZ OKOSÓRÁRA: használd a beépített mikrofont és a kihangosítót a hívások fogadásához, átirányításához, a hangposta meghallgatásához és a hangerő beállításához.

INTELLIGENS FUNKCIÓK (2/2)

- ZENEI ÉLMÉNY: tárold és hallgasd a zenéket és a podcastokat a Deezer segítségével és irányítsd a Spotify-t közvetlenül a csuklódról. A zenei szolgáltatások igényléséhez előfizetés szükséges.
- FITBIT FIZETÉS : Fizess okosórával a vásárlások során az érintés nélküli fizetőterminálhoz közelítve.
- ÁLLANDÓ KIJELZÉS MÓD
- ÉRTESÍTÉSEK
- ALKALMAZÁSOK A CSUKLÓDON: tölts le többszáz alkalmazást fitneszhez, pénzügyekhez, sporthoz vagy szórakozáshoz a Stravatól a Spotify-ig.

DESIGN ÉS MÉG TÖBB

- A BIOLÓGIAI SZENZOROK ALAPJAI: A bőr hőmérséklet-érzékelője, a folyamatos pulzusmérő és az akkumulátor töltöttségi szintjelző mind ebben a nagy teljesítményű, vízálló központban található a Sense hátoldalán. - KÜLÖNLEGES TERVEZÉS: csiszolt rozsdamentes acél tok, egyedi AMOLED kijelző, lézerforrasztású Corning® Gorilla Glass 3 és innovatív bio-szenzorok teszik feltűnőbbé a Sense okosórák formavilágát. - GYORS FELTÖLTÉS: mindössze 12 perc alatt!

Üzemidő

Több mint 6 napos akkumulátor-üzemidővel a Fitbit Sense reggeltől estig minden tevékenységedet nyomon követi, töltés nélkül.

Tulajdonságok

- Méret: 40,48 mm x 40,48 mm x 12,35 mm
- S-es szíj mérete: 140 - 180 mm kerületű csuklóra megfelelő
L-es szíj mérete: 180 - 220 mm kerületű csuklóra megfelelő

A csomag tartalma

- Fitbit Sense
- Klasszikus szíj (S és L)
- Töltőkábel

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye