Kényelmes és állítható gallér

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Offshoroa sötétkék női kabát TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Hajózás, dingi, windsurf

Offshoroa vízhatlan és lélegző anyagból készült női vitorlás kabát, sötétkék TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, változékony időben. A vízhatlan és lélegző anyagból készült kabát tökéletes védelmet nyújt viharos időjárásban. Ideális viselet vitorlázás közben teljesítmény növelésére rossz időjárási körülmények között.
Méret
Decathlon
ig 32 990Ft 30%

Minimum

22 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2016/12/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
32 990Ft %
32 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8319498
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 10000 mm. 4 órás viharteszt: 300 l/h/m² mennyiségű vízzel. 100%-ban vízálló.
Légáteresztés A Novadry bevonat biztosítja a légáteresztést: RET 12.
Szélálló A vízhatlan anyag bevonata véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Fényvisszaverő rátétek az ujján, a nyakán, a kapucnin: a gyenge fényt felerősíti
Hőszigetelő hatás Polárral bélelt magas gallér, zsebek, állítható dupla ujjvég, állítható kapucni.
Egyszerű használat 2 kézmelegítő zseb, 2 tároló zseb, 2 vízhatlan, cipzáras belső zseb
Vízlepergetés Szilikonozott cipzárak a zsebeken, speciális szövet: vízlepergető hatás.
Környezeti hatás Termék-összehasonlítás: Veste imper. femme - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak:
Nyár
Vitorlázáshoz:
Változó.
Gyakoriság:
Rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 2L+ összetevő révén még zuhogó esőben is szárazon tart. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten, az összetevőnek, a szabásnak és a kivitelezésnek köszönhetően. Vízhatlansága garantált 10000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Mi a „zuhanytesztnek” is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt, melynek során a ruhadarabot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 300 l/h/m²450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Ez idő óta nem dőlt meg a rekord. Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (Paris.fr).
Kapucni 3 irányban állítható, mesh bélésű, meleg kapucni: optimális kényelem. Az Offshoroa kabát kapucnijának magassága egy állítható zsinóron levő zsinórrögzítővel, a látómező szélessége a fej mögül érkező gumi zsinórral, a napellenző magassága pedig a ,fejtetőn levő tépőzárral állítható.
A kabát záródása A középső injektált cipzár műanyag fogas: a fogak különleges formája miatt ellenáll a só oxidáló hatásának.
Duplakocsis cipzára révén alulról és felülről is nyitható.
Az Offshoroa kabát két külső hajtókával van ellátva, melynek köszönhetően tökéletesen vízhatlan a kabát.
Iratok és kiegészítők védelme: A kabát egy cipzáras belső zsebbel rendelkezik, a középső nyílás rátétjében található, így zárt kabátban is hozzáférhető. Lyuk a fülhallgató kábel kivezetéséhez.
Vízálló szegélyek A csuklónál állítható dupla ujjvég. A mandzsetta belső oldalán tépőzárral behúzható, szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Alul behúzható A kabát alja gumírozott zsinórral és zsinórrögzítőkkel állítható, így benn tartja a meleget, nem fúj be a hideg és maximális vízhatlanságot biztosít.
Gallér Gallérja gumírozott zsinórral és rögzítőkkel gyorsan beállítható: véd a széltől és a víztől. Az Offshoroa kabát polár bélésű gallérja hatékony hőszigetelést, valódi kényelmet nyújt viselőjének.
Kézmelegítő zsebek 2 nagy, szilikonozott cipzárral felszerelt mellényzseb; 240 g-os polár bélésű, meleg zseb, védi a kezet az esőtől és a széltől.
Tárolás 2 tároló zsebbel. A két nagy tároló zseb a bal oldali elülső zsebből viharzsinórral van felszerelve, így biztonságban tudhatja felszerelését. A pánt segítségével a hozzá rögzített nagy gyűrűre kívülről biztosíték karabinert csatolhat, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy ott megszáradjon.Két rugalmas hálózseb kesztyű és sapka tárolására.
Láthatóság: Tribord logó és fényvisszaverő 3M rátétek az ujján, a galléron és a kapucnin: a gyenge fényt felerősítve verik vissza.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő-képessége azt jelenti, hogy elvezeti a testpárát (az izzadságot). Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6 és 9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10 és 13 közötti RET: jó légáteresztő, 14 és 17 közötti RET: légáteresztő, 18 és 20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő.
Vízlepergetés A vízlepergető képességet a szövet külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, meleget biztosít a mellény viselőjének. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban, valamint a vízlepergetést megújító módszereket talál a tisztítási tanácsok között.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A szél elleni védelem mozgás és pihenés közben egyaránt fontos, mivel a szél nagymértékben hűti a testet. A „Windchill”-modell bemutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. Az Offshoroa kabát véd a szél hűtő hatásától.
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliamid
Csukló
88.00% Poliészter, 12.00% Elasztán
Betét
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliamid
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A NOVARDY technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry időjárás-szimulátor által keltett zuhogó esőben tesztelte a terméket. 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (300 l/h/m²), de az mindvégig száraz maradt. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (NOAA mérése). Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.paris.fr).
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE