Kényelmes és állítható gallér

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Offshoroa sötétkék női kabát TRIBORD - Hajózás, dingi, windsurf
Hajózás, dingi, windsurf

Offshoroa vízhatlan és lélegző anyagból készült női vitorlás kabát, sötétkék TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, változékony időben. A vízhatlan és lélegző anyagból készült kabát tökéletes védelmet nyújt viharos időjárásban. Ideális viselet vitorlázás közben teljesítmény növelésére rossz időjárási körülmények között.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 32 990Ft 30 %

Minimum 22 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/24 Részére

** Ettől 2016/12/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/24 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 28/02/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8319498
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Min. 10000 mm. 4 órás viharteszt: 300 l/h/m² mennyiségű vízzel. 100%-ban vízálló.
Légáteresztés A Novadry bevonat biztosítja a légáteresztést: RET 12.
Szélálló A vízhatlan anyag bevonata véd a szél hűtő hatásától.
Láthatóság Fényvisszaverő rátétek az ujján, a nyakán, a kapucnin: a gyenge fényt felerősíti
Hőszigetelő hatás Polárral bélelt magas gallér, zsebek, állítható dupla ujjvég, állítható kapucni.
Egyszerű használat 2 kézmelegítő zseb, 2 tároló zseb, 2 vízhatlan, cipzáras belső zseb
Vízlepergetés Szilikonozott cipzárak a zsebeken, speciális szövet: vízlepergető hatás.
Környezeti hatás Termék-összehasonlítás: Veste imper. femme - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Évszak:
Nyár
Vitorlázáshoz:
Változó.
Gyakoriság:
Rendszeres
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Beaufort 2L+ összetevő révén még zuhogó esőben is szárazon tart. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten, az összetevőnek, a szabásnak és a kivitelezésnek köszönhetően. Vízhatlansága garantált 10000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Mi a „zuhanytesztnek” is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt, melynek során a ruhadarabot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult egy több mint 4 órás, 300 l/h/m²450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Ez idő óta nem dőlt meg a rekord. Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (Paris.fr).
Kapucni 3 irányban állítható, mesh bélésű, meleg kapucni: optimális kényelem. Az Offshoroa kabát kapucnijának magassága egy állítható zsinóron levő zsinórrögzítővel, a látómező szélessége a fej mögül érkező gumi zsinórral, a napellenző magassága pedig a ,fejtetőn levő tépőzárral állítható.
A kabát záródása A középső injektált cipzár műanyag fogas: a fogak különleges formája miatt ellenáll a só oxidáló hatásának.
Duplakocsis cipzára révén alulról és felülről is nyitható.
Az Offshoroa kabát két külső hajtókával van ellátva, melynek köszönhetően tökéletesen vízhatlan a kabát.
Iratok és kiegészítők védelme: A kabát egy cipzáras belső zsebbel rendelkezik, a középső nyílás rátétjében található, így zárt kabátban is hozzáférhető. Lyuk a fülhallgató kábel kivezetéséhez.
Vízálló szegélyek A csuklónál állítható dupla ujjvég. A mandzsetta belső oldalán tépőzárral behúzható, szintetikus gumipánt biztosítja a hatékony és a tartós vízhatlanságot.
Alul behúzható A kabát alja gumírozott zsinórral és zsinórrögzítőkkel állítható, így benn tartja a meleget, nem fúj be a hideg és maximális vízhatlanságot biztosít.
Gallér Gallérja gumírozott zsinórral és rögzítőkkel gyorsan beállítható: véd a széltől és a víztől. Az Offshoroa kabát polár bélésű gallérja hatékony hőszigetelést, valódi kényelmet nyújt viselőjének.
Kézmelegítő zsebek 2 nagy, szilikonozott cipzárral felszerelt mellényzseb; 240 g-os polár bélésű, meleg zseb, védi a kezet az esőtől és a széltől.
Tárolás 2 tároló zsebbel. A két nagy tároló zseb a bal oldali elülső zsebből viharzsinórral van felszerelve, így biztonságban tudhatja felszerelését. A pánt segítségével a hozzá rögzített nagy gyűrűre kívülről biztosíték karabinert csatolhat, vagy ráakaszthatja kesztyűjét, hogy ott megszáradjon.Két rugalmas hálózseb kesztyű és sapka tárolására.
Láthatóság: Tribord logó és fényvisszaverő 3M rátétek az ujján, a galléron és a kapucnin: a gyenge fényt felerősítve verik vissza.
Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index (páraáteresztő-képesség), amellyel mérhető? Egy szövet légáteresztő-képessége azt jelenti, hogy elvezeti a testpárát (az izzadságot). Ennek mértékegysége a RET (Resistance Evaporative Transfert) (ISO 11092 szabvány). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6 és 9 közötti RET: nagymértékben légáteresztő, 10 és 13 közötti RET: jó légáteresztő, 14 és 17 közötti RET: légáteresztő, 18 és 20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő.
Vízlepergetés A vízlepergető képességet a szövet külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, meleget biztosít a mellény viselőjének. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban, valamint a vízlepergetést megújító módszereket talál a tisztítási tanácsok között.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A szél elleni védelem mozgás és pihenés közben egyaránt fontos, mivel a szél nagymértékben hűti a testet. A „Windchill”-modell bemutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. Az Offshoroa kabát véd a szél hűtő hatásától.
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Először a szövet megtelik vízgőzzel, majd ezt a dzseki külső és belső része közötti nyomáskülönbségnek köszönhetően azt a külvilágba vezeti el. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.0% Poliamid
Csukló
88.0% Poliészter, 12.0% Elasztán
Betét
100.0% Poliészter
Fő anyag
100.0% Poliamid
Elsődleges bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Szárítógépben nem szárítható
Tárolás Száraz helyen tárolja! A NOVARDY technológiával készült termékeket ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a membránt vagy a légáteresztő bevonatot.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry időjárás-szimulátor által keltett zuhogó esőben tesztelte a terméket. 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (300 l/h/m²), de az mindvégig száraz maradt. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (NOAA mérése). Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.paris.fr).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE