Funkcionális zsebes nadrág megerősítésekkel.

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - Offshoroa kantáros nadrág, kék TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Hajózás, dingi, windsurf

Offshoroa vízhatlan és légáteresztő, női kantáros nadrág, sötétkék TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz rossz navigálási körülmények között. Légáteresztő és vízálló anyagból készült kantáros nadrág az Ön védelmére. Polár bélésű cipzáras zsebei valódi menedéket nyújtanak a kéznek.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft 33 %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/24 Részére

** Ettől 2016/12/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/24 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8319497
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlan kialakítás Az exkluzív Novadry Beaufort 2L+ összetevő révén még zuhogó esőben is szárazon tart. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük, 300 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten, az összetevőnek, a szabásnak és a kivitelezésnek köszönhetően. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 10000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. A varrásai 100%-ban vízhatlanok.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? A ruhadarabot meghatározott protokoll szerint, vízsugár alatt tesztelik reprodukálva a különböző időjárási viszonyokat. Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 300 l/h/m² - 450 l/h/m²-es záport szimuláló teszt során. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/ó/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Párizsban átlagosan 2L/H/m² eső esik (www.Paris.fr).
A kantáros nadrág záródása A középső injektált cipzár műanyag fogas (mint a zsebek): a fogak különleges formája miatt ellenáll a só oxidáló hatásának. A belső fedőpánt tökéletes vízhatlanságot biztosít.
Megerősítések A térd, az ülep és a sarok kopásálló anyaggal megerősített, ami a vízhatlanságot is növeli a fokozott igénybevételnek kitett részeken.
Derékrész Félig gumírozott, tépőzárral állítható derék.
Tárolás A jobb combon elhelyezett, zsebfedővel és viharzsinórral felszerelt nagy zsebben biztonságosan tárolható a szükséges eszköz.
Vízhatlan nadrágalj A tépőzárral állítható bokarész megakadályozza a víz bejutását.
Kézmelegítő zsebek 2 nagy, injektált cipzárral ellátott, 240 g-os polár bélésű mellényzsebei védik és melegen tartják a kezet.
Láthatóság A háton elhelyezett széles fényvisszaverő csík felerősítve veri vissza a gyenge fényt. A fényvisszaverő Tribord logók hasonlóképpen viselkednek.
Vízlepergetés Az Offshoroa nadrág vízlepergető képességét az anyag külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. A felületi kezelést követően az anyag nem szívja magába a vizet, így az könnyen lepereg a felületen. Az anyag nem telítődik meg vízzel, könnyű, légáteresztő és meleg marad. A ruhadarab élettartama során ezt a kezelést többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban, valamint a vízlepergetést megújító módszereket talál a tisztítási tanácsok között.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől? A szél elleni védelem mozgás és pihenés közben egyaránt fontos, mivel a szél nagymértékben hűti a testet. A wind chill index az érzékelt hőmérséklet és a szél együttes hatását mutatja: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a hőmérséklet 0°C-os és 40 km/órás szél fúj, - 7°C-ot érzünk. Az Offshoroa nadrág véd a szél hűtő hatásától.
Mi a vízhatlan és légáteresztő nedvszívó membrán? A membrán több lépésben vezeti el az izzadságot. Első lépésben az anyag megtelik vízgőzzel, majd a külső és belső nyomáskülönbség következtében a külvilág felé vezeti el a gőzt. A nedvszívó membrán legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz pórusokat, tehát nem szükséges bő vízzel kiöblíteni a sókristályokat. Légáteresztő képessége nagyon sokáig megmarad.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry időjárás-szimulátor által keltett zuhogó esőben tesztelte a terméket. Ekképpen 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (300 l/h/m2), de az mindvégig száraz maradt. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy csapadék tekintetében a világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Ez idő óta nem dőlt meg a rekord. Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (www.paris.fr).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE